- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Bizde ruslari iceri aliyoruz + 1 temmuzdan itibaren yasaklari komple kaldiriyoruz.Israil Delta Varyasyonu yüzünden yine maske takma kurallini sertlestirmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde ruslari iceri aliyoruz + 1 temmuzdan itibaren yasaklari komple kaldiriyoruz.Israil Delta Varyasyonu yüzünden yine maske takma kurallini sertlestirmis.
Benim de benzer şekilde yazın bile üst üste 2 kez sert grip geçirdiğim zamanlar oldu. Hatta geçen sene Covid öncesi Eylül ayında bile fena bir virüs den 1 hafta belim doğrulmadı.Konudan bagimsiz ben de grip olmadim bu sene mesela, yoksa hic sasmaz her sene olurum kesin.
Bunun ana nedeni bence Corona yüzünden milletin kendine ve yaptiklarina normalden daha iyi ve fazla dikkat etmesinden kaynaklaniyor. Ben normalde kis aylarinda da gezip tozan bir adamim, bu kis mesela hic birsey yapmadim. Bir defa kayak yapmak icin karli bölgeye gittim onda da 5-6 kat giyindim üstümü.
Uğur reyiz mucize gibi bir aşı yapmis.los angeles halk sağlığı departmanı, şehirde aşı kampanyası başladıktan sonraki covid-19 istatistiklerini açıkladı.
- 437.000 vakanın %99,6'sı aşı olmayanlar
- 12.900 hastaneye yatışın %98,7'si aşı olmayanlar
- 12.234 ölümün %99,8'i aşı olmayanlar
Olasılığı varmış ama düşük ihtimal.Biontech in gençlerde kalp zarı iltihabı muhabbeti doğru mu?
Delta varyanti Hindistan'da yaygin degil mi?
Soyle bir sey demisler genelgede:
Bangladeş, Brezilya, G.Afrika, Hindistan, Nepal ve Sri Lanka'dan gelenler ile son 14 günde bu ülkelerde bulunanlara yönelik zorunlu karantina uygulamasına 1 Temmuz'da son verilecek
Afganistan ve Pakistan'dan Türkiye’ye gelen ya da son 14 günde bu ülkelerde bulunanlara yönelik zorunlu karantina süresi 1 Temmuz'dan itibaren 10 güne düşürülecek.

aşı olmayanlar evde kalacak muhtemelen1 temmuzdan sonrasında ekim kasım gibi olacakları şimdiden görür gibiyim. Aç kapa artema welcome
aşı olmayanlar evde kalacak muhtemelen
bizse millet bahçelerinde yuvarlanıp keklerimizi pastalarımızı yiyeceğiz
üstat bu konuda hiç bilgim yok ne söylesem kahvedeki amca gibi olurum ama salgının başından beri 1000 tane varyant çıktı şimdi konuşulmuyor bu korkulan delta varyantı da aynı kaderi yaşar umarımKeşke bu kadar iyimser olabilsem. Şu delta varyantı sayesinde yine eylül ekim gibi 20-30k vakaları görür sonra yine topluca eve kapanırız gibime geliyor. İngilterede 1-2k vakalar su an 15k civarına cıktı. Israelde 5-10 vaka şu an 200-300 lerde vs
Covid-19'un oluşturacağı enfeksiyona göre çok düşük bir risk. İlgili uzmanlardan biri:Biontech in gençlerde kalp zarı iltihabı muhabbeti doğru mu?
Benim de benzer şekilde yazın bile üst üste 2 kez sert grip geçirdiğim zamanlar oldu. Hatta geçen sene Covid öncesi Eylül ayında bile fena bir virüs den 1 hafta belim doğrulmadı.
Kışın soğuktan korunma bence daha çok soğuk algınlığı açısından önemli ama virüs için şunu düşünüyorum. Ortam eski haline gelse bile marketler, çarşı pazarlar, kullanmam halinde toplu taşıma v.s. gibi kalabalık yerlerde maskemi yüzüme çekerim. Alışveriş v.s. sonrası para ile temas ettikten sonra kolonya ile el hijyeni.
Bu tip pis mikroplardan korunabilmek harbi güzel.
Daha önce vefat sayısı 300 400lere kadar çıktıAşılar işe yaradı ise niye vefat sayısı ve vaka sayısı fazla? Aşılar arttırmış olabilirmi?
![]()
![]()
Aşılar işe yaradı ise niye vefat sayısı ve vaka sayısı fazla? Aşılar arttırmış olabilirmi?
![]()
![]()