2.doz biontech için sistemde 8 20 ağustos tarihleri arasında randevu alabiliyorum öyle görünüyor.
Peki randevu almadım diyelim 25 ağustos oldu 2.dozu yaptırmak istiyorum istediğim tarihe tekrar randevu alabiliyor muyum böyle bir şey mümkün mü yoksa 2.doz hakkımı kaybediyor muyum bilgisi olan var mı?
En erken 8 Ağustos, sonrasının ucu açık, 2. doz hakkını kaybetme gibi bir durum yok. Çok fazla hastaya 2. doz tarih aralığı geçmesine rağmen aşı yaptık, sistem izin veriyor.

Delta’ya karsi etkisi varmi asi’nin

Bu konu tartisildigi icin asi konusunda dünya genelinde terredut Eden insanlar var

Koronavirüsün çift mutasyona uğramasıyla ortaya çıkan Delta varyantı, dünya genelinde büyük endişe yaratıyor. Delta varyatı nedeniyle bazı ülkeler iki haftalık sokağa çıkma yasağı başlattı, bazı ülkeler sınırlarını kapattı ve büyük çoğunluğu da normalleşme planlarını erteledi. Türkiye'de 134 kişide Delta varyantı tespit edildi. Bugüne kadar Delta varyantına yönelik herhangi bir tedbir açıklamayan Türkiye, bugün Delta kaynaklı ilk tedbirleri duyurdu. Delta, Delta Plus ve çeşitli varyantların yoğun şekilde görüldüğü 6 ülkeden Türkiye’ye girişler yasaklandı.

Eylülde kapanma gelir gibi.
.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ekşideki entryden alinti

los angeles halk sağlığı departmanı, şehirde aşı kampanyası başladıktan sonraki covid-19 istatistiklerini açıkladı.

- 437.000 vakanın %99,6'sı aşı olmayanlar
- 12.900 hastaneye yatışın %98,7'si aşı olmayanlar
- 12.234 ölümün %99,8'i aşı olmayanlar

asi olup da coronaya yakalananlarin sayisi kactir?

asi olup da coronaya yakalananlarin sayisi kactir?
istatistikler zoruna gitmiş gibi. kudurmayın bu kadar
ayrıca bu nasıl bir soru ** yüzde 99 aşı olmayansa yüzde 1 de aşı olandır. Akıl edemiyor musun onu hesaplamayı.
Çok uyuz quotelar atmaya başladın bana. Bundan sonra bu uslupla cevap vereceğim

Türkiyede asi olmayi isteyen orani kac acaba? Ona göre anketler var mi? Almanya 1. Asi oraninda 54,5% ile Amerikayi sollamis. Onlar bir ara baya öndeydi ama artik orda asi olan sayisi baya düsüyormus.

Mal mal sebepler yüzünden asi olmayi istemeyen baya kisi var Almanyada. Umarim ayni cins insandan Türkiyede fazla yoktur

Geri
Üst Alt