24.668 vaka aciklandi bugün almanyada

gecen seneye göre daha yüksekmis

lan nasil oluyor bu abi
Insanlar saldı yav tamamen. Demin alışverişte Rewe'de 2 tane maskesiz herif geziyordu dükkanın içinde.

Ben aşı oldum bana nasılsa birşey olmaz kafasını yaşayan çok büyük bir kesim var maalesef.

Insanlar saldı yav tamamen. Demin alışverişte Rewe'de 2 tane maskesiz herif geziyordu dükkanın içinde.

Ben aşı oldum bana nasılsa birşey olmaz kafasını yaşayan çok büyük bir kesim var maalesef.

kopek bunlar ya bildigin kopek

türkiyede mesela covid olup disarda gezen insanlar bile var

bu gidisle yine tam kapanma olur malesef

kopek bunlar ya bildigin kopek

türkiyede mesela covid olup disarda gezen insanlar bile var

bu gidisle yine tam kapanma olur malesef
Umarım olmaz ya ama gidişat iyi değil. Noel falan var daha orada da yüksek olur rakamlar millet birbirine ziyarete gidiyor tüm ülkede.

Kasmaya gerek yok daha da kapanma olmaz.
Tüm dünya ekonomisi etkilendikçe etkileniyor.
Kalan sağlar bizimdir felsefesi uygulanıyor ki uygulanması gereken de o. Ben 2 aşı olup hala bu illetten korkuyor ve önlem alırken insanlar ısrarla maske ne yha bunalıyom ben diye bahane arıyorsa kusura bakmayın da orada artık doğal seleksiyon devreye girmeli artık.

işe yarıyor ve yaramıyor ayrı konu lakin aşı oldugu sürece hiçbir ülke kapanma olayına giremez artık heleki bizim gibi ekonomisi bitik ülkeler

gerci avrupanında lockdown yapma lüksü kalmadı

Cok degisik bir haber okudum yeni. Turkiyede ilk sefer araba içinden PCR testi yapılmış galiba Samsun da.

Gercekten aradan 2 sene geçmiş ve bunu yeni mi akıl edebilmisiz? Bu gune kadar testler nasil yapiliyordu. Potansiyel hasta kisileri ayni cati altinda toplayip sirayla mi test ediyorlardi?

Cok degisik bir haber okudum yeni. Turkiyede ilk sefer araba içinden PCR testi yapılmış galiba Samsun da.

Gercekten aradan 2 sene geçmiş ve bunu yeni mi akıl edebilmisiz? Bu gune kadar testler nasil yapiliyordu. Potansiyel hasta kisileri ayni cati altinda toplayip sirayla mi test ediyorlardi?
Evet?

2 doz Sinovac olduktan sonra dün 3. dozu BioNTech oldum. Çin çipi, Alman çipi ne varsa topluyorum. :ubulut:

İşin şakası bir yana aşının ne kadar ufak yan etkisi varsa hepsini üstümde deniyorlar sanki. 😄 Vücutta enerji var gibi içten içe ama aynı zamanda da hasta hissettiriyor, muhtemelen ateşin de etkisi var. Sabah 38.3 ateşle uyandım. Şu an sabaha göre daha iyi hissediyorum.

Kendi sağlığınız, çevrenizdeki risk grubunda bulunan kişilerin sağlığı için şu yan etkiler hiçbir şey. Aşınızı olun, maskenizi takın, önlemlerinize devam edin. Hem kendinizi hem de çevrenizi bu şekilde bir nebze bile olsa koruyun. Aşı olunca iş bitmiyor, önlemlere, dikkate devam!

Valla ben 2 doz aşımı oldum, korona olsam bile ölmeyeceğim nerdeyse garanti. Normal bir gripmiş gibi atlatacağım en kötü senaryoda. Haliyle yasakmış kısıtlamaymış maskeymiş artık hiç umurumda değil. Aşı olmayı reddeden bir grup çokbilmiş komplo teorisyeni ölmesin diye hayat kalitemi aşağı çekemeyeceğim hiç kusura bakmasınlar. Aşıyla bize çip takacaklar diyen adamın doğal seleksiyona uğrama vakti gelmiştir zaten.

Valla ben 2 doz aşımı oldum, korona olsam bile ölmeyeceğim nerdeyse garanti. Normal bir gripmiş gibi atlatacağım en kötü senaryoda. Haliyle yasakmış kısıtlamaymış maskeymiş artık hiç umurumda değil. Aşı olmayı reddeden bir grup çokbilmiş komplo teorisyeni ölmesin diye hayat kalitemi aşağı çekemeyeceğim hiç kusura bakmasınlar. Aşıyla bize çip takacaklar diyen adamın doğal seleksiyona uğrama vakti gelmiştir zaten.
Yaşlılarda ve kronik hastalarda yine de sıkıntı yaratabiliyor renktaş.

Aşının belli bir süre sonra etkinliği azaldığı yönde ciddi dedikodular var. Uzun vade etkileri belirsiz halen. Allah sonumuzu hayırlı eylesin..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Aşının belli bir süre sonra etkinliği azaldığı yönde ciddi dedikodular var. Uzun vade etkileri belirsiz halen. Allah sonumuzu hayırlı eylesin..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
mustafa kardeş 2 çin üstüne 1 biontech le cilalarsan şimdilik sorun yok. Ama bir iki ay sonra o da yetmez bir hatırlatıcı, bir tetikleyici, bir zortlatıcı hiç korkma allahın izniyle etki azalmaz

Geri
Üst Alt