- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Vefat sayısı kaç lan.24.668 vaka aciklandi bugün almanyada
gecen seneye göre daha yüksekmis
lan nasil oluyor bu abi
Bi turkiyede mi var bu kdr fazla ölü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vefat sayısı kaç lan.24.668 vaka aciklandi bugün almanyada
lan nasil oluyor bu abi
Insanlar saldı yav tamamen. Demin alışverişte Rewe'de 2 tane maskesiz herif geziyordu dükkanın içinde.24.668 vaka aciklandi bugün almanyada
lan nasil oluyor bu abi
Vefat sayısı kaç lan.
Bi turkiyede mi var bu kdr fazla ölü
Insanlar saldı yav tamamen. Demin alışverişte Rewe'de 2 tane maskesiz herif geziyordu dükkanın içinde.
Ben aşı oldum bana nasılsa birşey olmaz kafasını yaşayan çok büyük bir kesim var maalesef.
Umarım olmaz ya ama gidişat iyi değil. Noel falan var daha orada da yüksek olur rakamlar millet birbirine ziyarete gidiyor tüm ülkede.kopek bunlar ya bildigin kopek
türkiyede mesela covid olup disarda gezen insanlar bile var
bu gidisle yine tam kapanma olur malesef
Evet?Cok degisik bir haber okudum yeni. Turkiyede ilk sefer araba içinden PCR testi yapılmış galiba Samsun da.
Gercekten aradan 2 sene geçmiş ve bunu yeni mi akıl edebilmisiz? Bu gune kadar testler nasil yapiliyordu. Potansiyel hasta kisileri ayni cati altinda toplayip sirayla mi test ediyorlardi?

Ey Rabbim hikmetinden sual olunmaz ama sen bilin.![]()
Fatih Erbakan karantinaya girdi
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ailesinde koronavirüs vakası tespit edilmesi nedeniyle karantinaya alındı. Erbakan, aşı karşıtı açıklamaları ile gündeme gelmişti.tr.sputniknews.com
Yaşlılarda ve kronik hastalarda yine de sıkıntı yaratabiliyor renktaş.Valla ben 2 doz aşımı oldum, korona olsam bile ölmeyeceğim nerdeyse garanti. Normal bir gripmiş gibi atlatacağım en kötü senaryoda. Haliyle yasakmış kısıtlamaymış maskeymiş artık hiç umurumda değil. Aşı olmayı reddeden bir grup çokbilmiş komplo teorisyeni ölmesin diye hayat kalitemi aşağı çekemeyeceğim hiç kusura bakmasınlar. Aşıyla bize çip takacaklar diyen adamın doğal seleksiyona uğrama vakti gelmiştir zaten.
Valla ben 2 doz aşımı oldum, korona olsam bile ölmeyeceğim nerdeyse garanti. Normal bir gripmiş gibi atlatacağım en kötü senaryoda. Haliyle yasakmış kısıtlamaymış maskeymiş artık hiç umurumda değil. Aşı olmayı reddeden bir grup çokbilmiş komplo teorisyeni ölmesin diye hayat kalitemi aşağı çekemeyeceğim hiç kusura bakmasınlar. Aşıyla bize çip takacaklar diyen adamın doğal seleksiyona uğrama vakti gelmiştir zaten.
mustafa kardeş 2 çin üstüne 1 biontech le cilalarsan şimdilik sorun yok. Ama bir iki ay sonra o da yetmez bir hatırlatıcı, bir tetikleyici, bir zortlatıcı hiç korkma allahın izniyle etki azalmazAşının belli bir süre sonra etkinliği azaldığı yönde ciddi dedikodular var. Uzun vade etkileri belirsiz halen. Allah sonumuzu hayırlı eylesin..
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
koronaviruse gecmis olsun