Süreyya Tahsin Öngün olmasa bizde de görülecek bir facia Alman kaynaklı
kanka ylerin yeri doğru değil öndeki arkada olacaktı

%50 yi geçiyor dendi

Sonuçların açıklanmasını istemediklerinden o şekilde söyledi galiba

Bir aşının izin alip kabul gormesi için alt sınır olarak 50% goruluyor. Bu sebepten bu sınırı bilgi olarak verdiler. Yani aşının iş gördüğü sebebiyle. Her sene vurulan influenza aşısı mesela ortalama 70% effektif diye biliyorum. Arastirmacilarin suanki öngörüsü çin aşısının obur kovid aşılarına yakın bir efektifite göstereceği yönünde. Yakında daha fazla bilgi aciklanir.

Bir aşının izin alip kabul gormesi için alt sınır olarak 50% goruluyor. Bu sebepten bu sınırı bilgi olarak verdiler. Yani aşının iş gördüğü sebebiyle. Her sene vurulan influenza aşısı mesela ortalama 70% effektif diye biliyorum. Arastirmacilarin suanki öngörüsü çin aşısının obur kovid aşılarına yakın bir efektifite göstereceği yönünde. Yakında daha fazla bilgi aciklanir.
@Emrah Duvar ile @Melih Sönmez çok üzerime geliyor. Şu kendini bilmezlere söyleyecek bir şeyin yok mu?!!

Arkadaşa gitsem yılbaşında, diğer günü sabah da elime ekmek alıp eve doğru yol alsam polis bişey der mi acep? :asd:

Yılbaşını nerede kutluyorsunuz? Ben Reykjavik meydanına bir gideceğim yarın gece. ;)

Geri
Üst Alt