- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav insanlar zaten aşı olmağa korkuyor. Aptalın attığı başlığa bak birde. İçerikle alakasız. Türkiye'nin %80'i içeriği okumuyordur zaten. @Melih Sönmez de okumamış galeyana gelmiş bakMoronları da alsınlar o zaman. Ne halkmış gıcırdıya galeyana geliyor.

kanka ylerin yeri doğru değil öndeki arkada olacaktı![]()
talidomit faciası
thalidomide adlı ilacın gebelikte kullanımı sonucu ortaya çıkan ve binlerce bebeğin sakat doğumuna neden olan facia. 1950'lerde alman ilaç firması chemie grünenthal hamilelerdeki bulantı ve uykusu…eksisozluk.com
Süreyya Tahsin Öngün olmasa bizde de görülecek bir facia Alman kaynaklı
Adamın karanlık bağlantıları var. Yerinde olsam aptal demezdim @Melih Sönmez içinYav insanlar zaten aşı olmağa korkuyor. Aptalın attığı başlığa bak birde. İçerikle alakasız. Türkiye'nin %80'i içeriği okumuyordur zaten. @Melih Sönmez de okumamış galeyana gelmiş bak![]()
![]()
%50 yi geçiyor dendi
Sonuçların açıklanmasını istemediklerinden o şekilde söyledi galiba
@Emrah Duvar ile @Melih Sönmez çok üzerime geliyor. Şu kendini bilmezlere söyleyecek bir şeyin yok mu?!!Bir aşının izin alip kabul gormesi için alt sınır olarak 50% goruluyor. Bu sebepten bu sınırı bilgi olarak verdiler. Yani aşının iş gördüğü sebebiyle. Her sene vurulan influenza aşısı mesela ortalama 70% effektif diye biliyorum. Arastirmacilarin suanki öngörüsü çin aşısının obur kovid aşılarına yakın bir efektifite göstereceği yönünde. Yakında daha fazla bilgi aciklanir.
o mu attı olm başlığı?Adamın karanlık bağlantıları var. Yerinde olsam aptal demezdim @Melih Sönmez için
Ben uyardım seni. Sonra sekerek yürümeo mu attı olm başlığı?
Ben uyardım seni. Sonra sekerek yürüme
üçlü seviyormuşBerke çine vurduruyorsan vurdur bizden ne istiyorsun kardeşim

Arkadaşa gitsem yılbaşında, diğer günü sabah da elime ekmek alıp eve doğru yol alsam polis bişey der mi acep?![]()
Yılbaşını nerede kutluyorsunuz? Ben Reykjavik meydanına bir gideceğim yarın gece.![]()
4 kişi olcak 1 i arkadaşım krdsm alla allaaaKesin arkadastir.
Allah belani versin
Demezler reis evine yakinsa zaten sikinti olmaz hic4 kişi olcak 1 i arkadaşım krdsm alla allaaa
Arabayla %100 yakalarlar ama yürüyerek elimde ekmek poşetiylen bir şey demezler herhalde
ekmek bayatsa anlarlarArkadaşa gitsem yılbaşında, diğer günü sabah da elime ekmek alıp eve doğru yol alsam polis bişey der mi acep?![]()
15 dk yürüyerek. Yol üstünde bir sürü fırın var. Yakalanırsam hangi ev yakınsa oraya dönerim artıkDemezler reis evine yakinsa zaten sikinti olmaz hic
Ne içeceksin?Arkadaşa gitsem yılbaşında, diğer günü sabah da elime ekmek alıp eve doğru yol alsam polis bişey der mi acep?![]()