Abicim niye tepki veriyorsunuz, niye darlanıyorsunuz ki bu senenin de aşağı yukarı 2020 gibi geçeceği aylardan beri dillendiriliyor zaten bir de mutasyon işi çıktı hakkında yeterli bilgi yok, inşallah okuduğum iç karartıcı makaleler gibi bir durum olmaz da en kötü 2020 gibi geçer, daha kötü de geçebilir yani garantisi yok, bu yüzden kafa olarak sağlam olmak da yarar var kendini hazırlamak en iyisi.

Bu yaza dair planlarım vardı hepsini iptal ettim mesela.

covidin güzel tarafı akraba es dost ziyaretleri kesildi o iyi oldu
Eş dost ile görüşememek, toplanamamak sıkıntılı oldu benim açımdan ama bayram ziyaretlerinin falan güme gitmesini memnuniyetle karşıladım. Mesela son kurban bayramını 15-16 adet çay tabağında kavurma yemeden geçirmiş olmam güzeldi.

Hiç sevmediğim işler ama kaçış yok, bir kere ziyaret etmediğinde ne şerefsizliğim kalıyor ne kendini beğenmişliğim. Koronanın tek iyi yönü olabilir ciddi ciddi.

Eş dost ile görüşememek, toplanamamak sıkıntılı oldu benim açımdan ama bayram ziyaretlerinin falan güme gitmesini memnuniyetle karşıladım. Mesela son kurban bayramını 15-16 adet çay tabağında kavurma yemeden geçirmiş olmam güzeldi.
çay tabağında kavurma mı abi

Hiç sevmediğim işler ama kaçış yok, bir kere ziyaret etmediğinde ne şerefsizliğim kalıyor ne kendini beğenmişliğim. Koronanın tek iyi yönü olabilir ciddi ciddi.
Zorla mi yediriyorlar yav kavurmayi

çay tabağında kavurma mı abi
Evet. :D

Ben istemiyorum, karnım tok diyince hiç getirmemek yerine küçük olduğu için çay tabağında geliyor, ben bunu default gelenek sanıyordum bizim ailenin tuhaflığı demek ki. Şaşırmana şaşırdım.

Evet. :D

Ben istemiyorum, karnım çok diyince hiç getirmemek yerine küçük olduğu için çay tabağında geliyor, ben bunu default gelenek sanıyordum bizim ailenin tuhaflığı demek ki. Şaşırmana şaşırdım.
abi biz genelde 1 tencere kavurmayı gömüyoruz ben 2 tabaktan aşağı yemem çay tabağı çok ilginç geldi ;D

abi biz genelde 1 tencere kavurmayı gömüyoruz ben 2 tabaktan aşağı yemem çay tabağı çok ilginç geldi ;D
Kıtlıktan mı cıktın 2 tabak ne

Tarihde yanılıyor olabilirim ama geçen senenin şubat-mart'ı gibi bir hava var sanki. Göreceli olarak sakin seyrederken bir anda artmıştı vakalar küresel olarak. Dünya genelindeki temkinli olun, korkacak bir şey yok vs gibi açıklamalar çok geriyor beni.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt