Dün iş yerindeki bir arkadaşın kovid testi pozitif çıkınca beni de temaslısı olarak 10 günlük karantinaya eve gönderdiler. Tırsıyorum şimdi en ufak bir öksürükte baş ağrısında korona mı oldum diye. Korkunun ecele faydası yok da bu 10 gün evde izolasyon nasıl geçecek yav sıkıntıdan patlarım filyasyon ekibinden aradılar dışarı çıkmak yasak, evin içerisinde bile maskeyle gezmemi söylediler, hanımla yatağı ayır, çocuktan uzakta yemek ye falan bir sürü sıkıntı. Bu korona günlerinde insanlardan uzak kırda bir dağ evi ya da köy evi olsaydı orada kalabilseydim diye hayal ediyorum şimdi.

Dün iş yerindeki bir arkadaşın kovid testi pozitif çıkınca beni de temaslısı olarak 10 günlük karantinaya eve gönderdiler. Tırsıyorum şimdi en ufak bir öksürükte baş ağrısında korona mı oldum diye. Korkunun ecele faydası yok da bu 10 gün evde izolasyon nasıl geçecek yav sıkıntıdan patlarım filyasyon ekibinden aradılar dışarı çıkmak yasak, evin içerisinde bile maskeyle gezmemi söylediler, hanımla yatağı ayır, çocuktan uzakta yemek ye falan bir sürü sıkıntı. Bu korona günlerinde insanlardan uzak kırda bir dağ evi ya da köy evi olsaydı orada kalabilseydim diye hayal ediyorum şimdi.
Test yaptırdın mı

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Inna lillahi ve inna ileyhi raciun. Babam Bekir Unsal dun ögle saatlerinde hakkin rahmetine kavuştu. Herkesten babam icin bir fatiha isterim

Çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin. Kafa dağıtmak için girdiğimiz forumda artık acıları paylaşır olduk. Kaybınız büyük, son derece üzücü, hatta kendimi yerinize koyamıyorum. Allah kimseye böyle sınav vermesin. Başka acıda yaşatmasın sizlere.

geçmiş olsun renktaş
Bizim insanımız her şeyi fırsata cevirdigi icin şimdi o köy evleride degerlendi bu koronadan sonra fiyatlar 2 kat arttı ben gecen sene icinde eski bi evi olan 500 metrekare köyde yer aldım 90 eine şimdi 150-200 arası gider diyolar satsam

Bir avuç çekik gözlü hayatımızı zikti.

Trump dışında kimse de çıkıp yapacağınız işe sokayım demedi ona yanıyorum.

Bıyıklısı, çekik gözlüsü, enteli, danteli.. 'Hayat' kadını ifadesini kim koyduysa cuk oturmuş. Üstümüzden geçmeyen kalmadı kaç senedir.

Bizim insanımız her şeyi fırsata cevirdigi icin şimdi o köy evleride degerlendi bu koronadan sonra fiyatlar 2 kat arttı ben gecen sene icinde eski bi evi olan 500 metrekare köyde yer aldım 90 eine şimdi 150-200 arası gider diyolar satsam
nerden aldın köy evini keşke ben de alsaydım şimdi fiyatlar fırladı korona fırsatçıları yine götürdü malı

Bir avuç çekik gözlü hayatımızı zikti.

Trump dışında kimse de çıkıp yapacağınız işe sokayım demedi ona yanıyorum.

WHO'yu da es geçmemek lazım.

İkisini üst üste koyup şey yapacaksın. Sarı Fırtına o konuda son derece haklıydı. çayniiiz vayrussss..

Geri
Üst Alt