Süreç çok kötü yönetiliyor demekten yoruldum ama çok kötü yönetiliyor.

Diğerleri 2022de kurtulur biz 2023te falan o da belki

Inan bana hc bir ulkede surec yonetilemiyor .. cunku hic kimsenin tecrubesi yok bu konuda ..

Hollanda'da yasiyanlar bilir .. daha burda adamlar asilara baslamadii .. logistik sorunlar yuzunden .. sacma sapan uzatip da uzatti hukumet.. Yeni yeni sokaga cikma yasagi hayata gecirmek istiyorlar burda .. anlican kolay degil.

Inan bana hc bir ulkede surec yonetilemiyor .. cunku hic kimsenin tecrubesi yok bu konuda ..

Hollanda'da yasiyanlar bilir .. daha burda adamlar asilara baslamadii .. logistik sorunlar yuzunden .. sacma sapan uzatip da uzatti hukumet.. Yeni yeni sokaga cikma yasagi hayata gecirmek istiyorlar burda .. anlican kolay degil.

Saglik calisanlari oluyor, ama haklisin epeyi bir rezalet durum Hollanda da mevcut. Aşı olmak icin ek listeye alınan bircok kişi var normal sartlarda en önce aşı olmasi gerektiği halde

Memişoğlu, vatandaşların koronavirüs aşısı olup olmayacaklarını E-Nabız sisteminden ya da 2023'e 'Aşıla' yazarak SMS atarak öğrenebileceklerini söyledi.

:asd:

Saglik calisanlari oluyor, ama haklisin epeyi bir rezalet durum Hollanda da mevcut. Aşı olmak icin ek listeye alınan bircok kişi var normal sartlarda en önce aşı olmasi gerektiği halde

Arkadas'in biri saglik calisani oldugu halde .. yazin ortasina felan anca asi olcakmis.. anlicamiz corona epey sure daha surcek

Bu adam aşıyı neden olmasın ki var mı mantıklı bir sebebi?

Bi şaka daha var ahbert :/

EhB0VlJXgAAfmZi

Amerikada bir doktor asi olduktan sonra ölmüs. Olagandisi kan bozuklugu gelismis ve asiyla baglantisi var mi diye arastiriyorlarmis simdi.

Geri
Üst Alt