Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Temaslıysan direk karantinaya. Aynı evde mi yaşıyorsun abinle veya aynı iş yeri?Önceden korona olup iyileşen ve sonra temaslı olan karantinaya alınıyor mu? Bilen var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Temaslıysan direk karantinaya. Aynı evde mi yaşıyorsun abinle veya aynı iş yeri?Önceden korona olup iyileşen ve sonra temaslı olan karantinaya alınıyor mu? Bilen var mı?
Gecmis olsun ustat. @Ibrahim Özveren ve hollandali arkadaslar gibi gevsek olman lzm seninde.(Alper haric) Otellerde takil, gez toz. Hersey normalmis gibi devam et.Böyle bir şey var mı bilemiyorum. Yarın belli olacak bakalım.
Teşekkürler arkadaşlar
Yarın test sonucu resmileşsin zaten filyasyon ekibi eve gelir ya da telefon açar. Ben zaten çıkmam artık.
boyleleri doveceksin iste![]()
Başhekimden Hemşireye 'Ben Salağım Görev Yerimi Terkettim' Cezası!
Kumluca Devlet Hastesinde Yaşanan Skandal Olay! Hastane görevli nöbetçi hemşirenin alt katta bir hastanın düştüğü bilgisi üzerine o kata inmesinden dolayı verdiği 'Ben Salağım Görev Yerimi Terkettim' cezası karşısında şok olacaksınız.www.saglikpersonelihaber.net
![]()
Başhekimden Hemşireye 'Ben Salağım Görev Yerimi Terkettim' Cezası!
Kumluca Devlet Hastesinde Yaşanan Skandal Olay! Hastane görevli nöbetçi hemşirenin alt katta bir hastanın düştüğü bilgisi üzerine o kata inmesinden dolayı verdiği 'Ben Salağım Görev Yerimi Terkettim' cezası karşısında şok olacaksınız.www.saglikpersonelihaber.net
Git döv tutan mi var. Sokar igneyi görürsünboyleleri doveceksin iste
Git döv tutan mi var. Sokar igneyi görürsün
Gecmis olsun ustat. @Ibrahim Özveren ve hollandali arkadaslar gibi gevsek olman lzm seninde.(Alper haric) Otellerde takil, gez toz. Hersey normalmis gibi devam et.
Kimsenin umurunda olmayan virus seninde umurunda olmasin.
Yayılma sebebi senmişsin diye dedikodular geliyor freudcum.Ne anlatiyorsun renktas sen. Hastanede korona nöbetlerine giden birisiyim. Maalesef hastane yataginda kaybettigimiz sayi 2 elin parmağını geçen türden. Daha bugun maalesef cok deger verdigim bir aile dostunu koronadan kaybettik. Lutfen algi yapmayın. Keyfimden dışarıda gezip tozmuyorum. Bir yerden sonra kaldiramiyor bünye. Birkac aydir evliyim. Hanim ile diz dize oturabildigim gun sayisi 20yi gecmez. Hepimiz bu nalet virus yuzunden kapandik hastanelere. Bazen bunye artik pes etmeye yakin oluyor. Haliyle ozaman kendimizi korumak icin birseyler yapmak gerekiyor. Bizde bed & breakfast (yani tek odali, baska musterisi olmayan) yaptik. Sehir merkezinide araba içinde gezdik. Zaten pazar gunuydu ve merkezde kimse yoktu. Lutfen algi yapmayalım.
Yayılma sebebi senmişsin diye dedikodular geliyor freudcum.
Belki uzatmıştır renkdaş. 12 filan da olabilir.10 sene egitim goruyorlar olacak o kadar!
@Ibrahim Özveren sana diyor. 100 avro borcunu öde artıkBelki uzatmıştır renkdaş. 12 filan da olabilir.
Hepsi böyle zaten bunların bir ego bir ego .
O mesajımdan faydalanmayalım renkdaş@Ibrahim Özveren sana diyor. 100 avro borcunu öde artık
10 avrosu senin. Destek olO mesajımdan faydalanmayalım renkdaş
Hatta yoksayalım
O mesajımdan faydalanmayalım renkdaş
Hatta yoksayalım
20 avroya anlaştık kendisiyle. Money talks bebeğimAdam ve madamligin arasindaki fark @Emrah Duvar