Dünden bugüne yaklasik 1000 ölü var almanyada
Durum su anda mart ayina göre cok daha berbat
Yaz döneminde yasaklari boslamak büyük bir hataydi
Mart ayindan beri yapilan önlemlerin cogu bosuna yapildi malesef

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Aptal lan bunlar. Noelden sonra ölü rakamları daha da çıkacak.

sent via GSC

2 haftadir yogun bakim ve yurtici genel hastaneler (Hollanda) arasinda hastane koordine merkezinde arada calisiyorum. Yogun bakim uzmanlarindan telefon geliyor hastalarin normal odalara gecebilecegini ve bu merkez hastalarin nereye yatirilicagina dair yonlendirme yapiyor.

Bu sabah ise telefon geldi ve ilk defa respiratuvar instabil (nefes almak icin destege ihtiyac duyan) bir hasta icin baska yere nakil istenildi. Sebebi uzuntu verici: bildiginiz hastanede yer yok ve yeni gelen hasta sayisi cok fazla. Tekrar yurtdisina nakil sureci yakindir. Almanyaya cok hasta gonderildigi oluyor

nevşehir ve niğde belediyelerinin de yıkadığını biliyorum

Fatih Belediyesi'de sürekli yapıyor. Normalde pazar olan zamanlar pazar bitince pazar yeri ve çevre sokaklara yapıyorlar bu gerekli ama pazar dışında kafalarına esen yerlere de yapıyorlar.

Daha önce twitter da bir vatandaş sormuştu, sanırım kuyu suları demişlerdi ama yine de dediğin gibi suyu bol keseden harcamamak gerek.

Edit : Burada da geçmiş aynı konu.

Son dakika... Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un koronavirüs testi pozitif çıktı. [HT]

33.777 yeni vaka almanya
yine bir rekor sayi

813 de ölü var

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Pfizer aşısını olan sağlık çalışanlarında alerjik reaksiyonlar görülmüş, birisi 10 dk sonra nefes alamamaya başlayıp fenalaşmış.
Daha yeni bir video gördüm, Pfizer aşısı olan bir sağlıkçı kız canlı röportaj da bayıldı.

Gel buradan yak.

Gscimbom

Geri
Üst Alt