Virüs mutasyona uğramış sanırım, avrupa ülkelerinde yeni tipi görülmüş. Dünya nüfusunun çeyreğini haritadan silecek bu hastalık sanırım, bu kadar yükü dünyamız kaldırmadı.

Multivitamin al, bağışıklığını kuvvetlendirsin. bu klasik soğuk algınlığı,grip için olan ilaçlar geçirmiyorsa evde antibiyotik varsa dene.

Birde Setilpiridinyum klorür içeren Agız bakım suyu (Gargara) al.
kaynak= Bilim dünyasında gargara tartışması
Adama bişey olursa hesap verecek misiniz?

İngiltere'de görülen mutasyonun Avrupa geneline sıçrama ihtimalinden bahsediliyor.

O yüzden de vakalar kontrol edilemez sayılara geldi deniliyor.

İddialar doğru çıkarsa y. kökten yeriz.

Baya eski haber ve baya elestirmislerdi kizi. Kendini utanmadan Sophie Scholl ile kiyaslamisti. O kiz zamaninda Nazilere karsi direnis grubunun üyesiydi diye, 21 yasindayken idam edilmisti. Bu mal kiz Corona önlemlerine karsi protestolarda geziniyor diye kendini onunla es etmisti...

Top health officials said that there was no evidence the new variant was more deadly, or would react differently to vaccines, but it was proving to be up to 70% more transmissible.

alçak
puşt

Kürk çiftliğinden yayıldı diyorlar yeni mutasyon için.

Öldürücülüğünü arttığına dair bilgi yok, hatta yayılımının hızlandığına dair de. Ayrıca hayatımda aynı anda hem bulaçılığı, hem de öldürücülüğü artan virüs duymadım. Britlerin yaklaşan noel ve yılbaşı öncesi aykırı vatandaşlarını evde tutma çabası olarak yorumladım işin doğrusu.

Koronavirüs'ün yeni mutasyonu İngiltere, Danimarka, Hollanda ve Avustralya'da görüldü. Tüm ülkelere tedbirlerini daha da sıklaştırması çağrısında bulunuyoruz."

Öldürücülüğünü arttığına dair bilgi yok, hatta yayılımının hızlandığına dair de. Ayrıca hayatımda aynı anda hem bulaçılığı, hem de öldürücülüğü artan virüs duymadım. Britlerin yaklaşan noel ve yılbaşı öncesi aykırı vatandaşlarını evde tutma çabası olarak yorumladım işin doğrusu.

Bulaşıcılığını kaybeden virüs oluyorsa yayılımı hızlanan da olacaktır niye olmasın.

Multivitamin al, bağışıklığını kuvvetlendirsin. bu klasik soğuk algınlığı,grip için olan ilaçlar geçirmiyorsa evde antibiyotik varsa dene.

Birde Setilpiridinyum klorür içeren Agız bakım suyu (Gargara) al.
kaynak= Bilim dünyasında gargara tartışması
Sen dediklerinde emin misin ?
Evde antibiyotik bulursan al ne demek?
Lütfen bir daha böyle şeyler yazma.

Sana sayfalarca antibiyotik nedir nasıl alınır ve niye sonuna kadar alınması gerekir, diye anlatırdım da boş islere karnım tok.

Şu yazdığın şey, en kötü ihtimal bir insanın canına mal olabilir.

Gscimbom

Eylül sonunda tespit edilmiş , yeni mutasyon.

Daha hızlı yapıldığına veya daha öldürücü olduğuna dair bir veri yok diyorlar.

Çok abartılacak bir durum değil gibi. (Umarım)

Herkes virüs çıkartıyo bizim yokmu yerli üretim bi virüsümüz,zaten y yemişiz bari bizimde çorbada tuzumuz olsun

ne mutasyon ne ikinci bi virüse hiçbir ülke dayanamaz,zaten zar zor sabrediyoruz

yasak masak iptal,maskeyide isteyen taksın istemeyen takmasın bari yasaksız ölelim ercüment 2.virüsün aşısını bulana kadar

Geri
Üst Alt