Bulaşıcılığını kaybeden virüs oluyorsa yayılımı hızlanan da olacaktır niye olmasın.

Yayılımı hızlanır ama aynı anda mortalitesi artmaz benim bildiğim. Ne kadar çok insana bulaşırsa o kadar öldürücülüğünü kaybeder, sürü bağışıklığının mantığı da bu değil miydi? Virüs hücreye doymuş ki mutasyona uğramış, mutasyona uğradıktan sonra da ya daha az bulaşıp öldürücülüğü artar ya da daha kolay bulaşıp mevsimsel grip gibi öldürücülüğünü kaybeder. İngilizler de öldürücülüğünü bilmeseler de bulaşıcılığının artmış olabileceğine dair çıkarımda bulunmuşlar.

Arkiler ben de covid19 oldum galiba. Ne yapmak lazim? Bol c vitamini bol su, baska?
Geçmiş olsun renktaş.

Evde izole şekilde dinlen.
Bol sıvı tüket vitaminlerini al.

Nefes darlığı yoksa 3-5 güne kalmaz ayağa kalkarsın.
Nefes darlığı çekiyorsan hemen yetkili makamları ara.

Kendi başına ilaç antibiyotik felan sakın alma.

Gscimbom

AB ülkelerinde uygulanan lockdowne çok tepki var

Bir suru sirket / dukkan sahibi alinan kurallari protesto ediyor

Muhalefet partiler de bu grup ve 5g bill gates tarzi komplo teorilere inananlardan oy toplamaya calisiyor

Durum vahiim

Profil fotolar nereye kayboldu?
Burası genel sohbet mi kardeşim? Duyurusu yapıldı

Gazeteci Fatih Altaylı, koronavirüs aşılarıyla ilgili olay bir iddia gündeme getirdi. Altaylı, pek çok kişiye el altından korona aşısı yapıldığını yazdı.
HaberTürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısının Türkiye'de kullanıma ne zaman başlayacağının belirsizliğini koruduğunu belirterek, pek çok kişiye el altından korona aşısı yapıldığını iddia etti.

Dünyada aşılanma çalışmalarının pek çok ülkede başladığını belirten Altaylı, Türkiye'de ise durumun belirsiz olduğunu yazdı.
EL ALTINDAN AŞILAMA MI YAPILIYOR?
Altaylı, resmi olarak bir aşılanmanın başlamadığını ancak el altından pek çok kişinin aşılandığını bildiğini belirtti.

Gazeteci Fatih Altaylı, koronavirüs aşılarıyla ilgili olay bir iddia gündeme getirdi. Altaylı, pek çok kişiye el altından korona aşısı yapıldığını yazdı.
HaberTürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Türkiye'de yeni tip koronavirüs (Covid-19) aşısının Türkiye'de kullanıma ne zaman başlayacağının belirsizliğini koruduğunu belirterek, pek çok kişiye el altından korona aşısı yapıldığını iddia etti.

Dünyada aşılanma çalışmalarının pek çok ülkede başladığını belirten Altaylı, Türkiye'de ise durumun belirsiz olduğunu yazdı.
EL ALTINDAN AŞILAMA MI YAPILIYOR?
Altaylı, resmi olarak bir aşılanmanın başlamadığını ancak el altından pek çok kişinin aşılandığını bildiğini belirtti.

Paraya basan yapar, hersey beklenir.

Hatta, forumda birisi. Dukkan sahibi asiri zengin ve yurt disindan 20.000 dollara asi getirtmis ama vefat etmis adam.

Yayılımı hızlanır ama aynı anda mortalitesi artmaz benim bildiğim. Ne kadar çok insana bulaşırsa o kadar öldürücülüğünü kaybeder, sürü bağışıklığının mantığı da bu değil miydi? Virüs hücreye doymuş ki mutasyona uğramış, mutasyona uğradıktan sonra da ya daha az bulaşıp öldürücülüğü artar ya da daha kolay bulaşıp mevsimsel grip gibi öldürücülüğünü kaybeder. İngilizler de öldürücülüğünü bilmeseler de bulaşıcılığının artmış olabileceğine dair çıkarımda bulunmuşlar.
Böyle bir şey yok. Daha öldürücü hale de gelebilir ama düşük bir ihtimal.

Vebada da öyle olmuş sanırım

Geçmiş olsun renktaş.

Evde izole şekilde dinlen.
Bol sıvı tüket vitaminlerini al.

Nefes darlığı yoksa 3-5 güne kalmaz ayağa kalkarsın.
Nefes darlığı çekiyorsan hemen yetkili makamları ara.

Kendi başına ilaç antibiyotik felan sakın alma.

Gscimbom
Sagol renktas. 2-3 gundur tat ve koku alamiyorum. Dun bacaklarim baya agriyordu, sabah agri kesici aldim, agri gecti sukur. Hafif öksuruk var bide

İngiltere'de görülen mutasyonun Avrupa geneline sıçrama ihtimalinden bahsediliyor.

O yüzden de vakalar kontrol edilemez sayılara geldi deniliyor.

İddialar doğru çıkarsa y. kökten yeriz.

Belcika ingiltere ye sinirlari kapatti bugunden itibaren Ama degisik tip te 4 vaka cikmis simdilik belcika da

Paraya basan yapar, hersey beklenir.

Hatta, forumda birisi. Dukkan sahibi asiri zengin ve yurt disindan 20.000 dollara asi getirtmis ama vefat etmis adam.

Benim ev sahibi, Çinden getirtmişti çocukları, ama vefat etti. Eşide geçen haftasonu vefat etti yine covidten. Paran olsa da fayda etmiyor bazen.

Sagol renktas. 2-3 gundur tat ve koku alamiyorum. Dun bacaklarim baya agriyordu, sabah agri kesici aldim, agri gecti sukur. Hafif öksuruk var bide

İşyerindeki herkesi karantinaya aldılar, geri döndük, arkadaşlardan biri tat ve koku duygusunu yitirdi. Tekrar test oldu, yine negatif çıktı, 3. sefer test oldu yine negatif. Mevsimsel gripte tat koku kaybettirebiliyor.

İşyerindeki herkesi karantinaya aldılar, geri döndük, arkadaşlardan biri tat ve koku duygusunu yitirdi. Tekrar test oldu, yine negatif çıktı, 3. sefer test oldu yine negatif. Mevsimsel gripte tat koku kaybettirebiliyor.
Valla bana daha önce hic böyle olmamisti. Tabi grip olunca koku kaybi olur ama bukadar tat kaybi oldugunu hatirlamiyorum hic. Testlere guvenmiyorum zaten de. Dun bacaklarim acayip agriyordu. Hafif öksuruk de var hiriltili

Geri
Üst Alt