- 12 Haziran 2013
- 9.918
- 6.003
- 1.843
Doğru 1 antibiyotikle alerji ihtimali dışında hiç bir şey olmaz içmeyin.Hasta olduğumda bu şekilde geçirdim şimdi sapa sağlamım. 1 tane antibiyotikle birşey olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru 1 antibiyotikle alerji ihtimali dışında hiç bir şey olmaz içmeyin.Hasta olduğumda bu şekilde geçirdim şimdi sapa sağlamım. 1 tane antibiyotikle birşey olmaz.
Böyle bir şey yok. Daha öldürücü hale de gelebilir ama düşük bir ihtimal.
Vebada da öyle olmuş sanırım
Valla bana daha önce hic böyle olmamisti. Tabi grip olunca koku kaybi olur ama bukadar tat kaybi oldugunu hatirlamiyorum hic. Testlere guvenmiyorum zaten de. Dun bacaklarim acayip agriyordu. Hafif öksuruk de var hiriltili
O zaman ispanyol gribi diyelimVeba bakteriydi ama virüslerden baya farklı işliyor.
Tuh be. Ne guzel otel yapıp Belcikanin sokaklarinda raks esliginde esnaf ile halay cekecektim. Nerden çıktı bu @Melih Sönmezgeçmis olsun reis
![]()
Coronanieuws: 'Nederlander moet negatieve test tonen voor reis naar België'
Ook deze vrijdag hielden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.www.omroepbrabant.nl
Bulursun boş bi zaman gidersin yengeyle rengim.belcika olmasin hirvatistan olsunTuh be. Ne guzel otel yapıp Belcikanin sokaklarinda raks esliginde esnaf ile halay cekecektim. Nerden çıktı bu @Melih Sönmez
Saol renktasÇok geçmiş olsun. Umarım sıkıntılı birşey çıkmaz
Geçmiş olsun heyzSaol renktas
HyrTürkiye İngiltere uçuşlarını kapatmış mı
Yoksa şu havaalanı yerine yaptırdığımız hastaneyle turist mi tedavi edecez.
Daha önce olmamış bir şey gibiyse pozitif olma ihtimalin yüksek rtaş . Belirtiler de tam uyuyor çünküValla bana daha önce hic böyle olmamisti. Tabi grip olunca koku kaybi olur ama bukadar tat kaybi oldugunu hatirlamiyorum hic. Testlere guvenmiyorum zaten de. Dun bacaklarim acayip agriyordu. Hafif öksuruk de var hiriltili
adamı forumdan soğuttuk yaw
Küstü mü acabaadamı forumdan soğuttuk yaw