Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Adamlara verilen kıçı kırık(oranın parasına göre) 50 euro bonus burda bi evin aylık kirası nerdeyse :red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an systemically relevant olan bir meslek için çok az bence. Bizim gibi özel sektörde yer alan bir şirkette bile iki kere 300€ verdiler son 5 ayda.
Hastane personellerine şu zor zamanlar için devletin her ülkede büyük kıyak geçmesi lazım maddi olarak kesinlikle.
sent via GSC
Vergisini ben alayım. Reis kızar vergisiz kazancaDevlet butcesinden butun saglik calisanlarina (hekimler haric) 1000 euro verilmesine karar verildi. 21 yasindaki kardesime bile vermişler, whatsapp uzerinden hava atiyordu![]()
İngiltere 36 bin vaka açıklamış
Daha azdı sanki önceden
Allah acil şifa versin babana rengim.Evet testim positif cikti. Genel durumum iyi sukur. Ama babam icin dua isterim sizden. Oda positif cikti (ayri evlerde kaliyoruz) durumu ciddi. Zaten bir suru hastaliklari var..
Evet testim positif cikti. Genel durumum iyi sukur. Ama babam icin dua isterim sizden. Oda positif cikti (ayri evlerde kaliyoruz) durumu ciddi. Zaten bir suru hastaliklari var..
Allah şifa versin rtaşımEvet testim positif cikti. Genel durumum iyi sukur. Ama babam icin dua isterim sizden. Oda positif cikti (ayri evlerde kaliyoruz) durumu ciddi. Zaten bir suru hastaliklari var..
Allah razi olsun renktaşAllah acil şifa versin babana rengim.
sana da geçmiş olsun, ikinizde sorunsuz bir şekilde bir an önce atlatırsınız inşallah.
Allah razi olsun renktaşimcok gecmis olsun
acil şifalar diliyorum renktaş
Allah razi olsun renktaşim. Allah butun hastalarimiza şifalar versin insallahAllah şifa versin rtaşım
Evet testim positif cikti. Genel durumum iyi sukur. Ama babam icin dua isterim sizden. Oda positif cikti (ayri evlerde kaliyoruz) durumu ciddi. Zaten bir suru hastaliklari var..
Geçmiş olsun , en kısa sürede atlatırsınız ailecek umarım .Evet testim positif cikti. Genel durumum iyi sukur. Ama babam icin dua isterim sizden. Oda positif cikti (ayri evlerde kaliyoruz) durumu ciddi. Zaten bir suru hastaliklari var..