- 18 Temmuz 2009
- 82.057
- 239.696
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyileş ve yeniden peşimde ol yeğenim :kırmızıkalp:Sağolun renktaşlar yaza kadar evden çıkmayı düşünmüyorum artık![]()
o emojiler ne lanİyileş ve yeniden peşimde ol yeğenim :kırmızıkalp:![]()
geçmiş olsun Württemberg'eMutasyonlu versiyonu almanyaya gelmis. Ilk vaka Baden-Württemberg'de olmus.
@Sergen Zeren tarzı bir bitiriş olmuşİyileş ve yeniden peşimde ol yeğenim :kırmızıkalp:![]()
Baby nın emojilerini severimo emojiler ne lan

Allah sana ve babana acil şifalar versin.Evet testim positif cikti. Genel durumum iyi sukur. Ama babam icin dua isterim sizden. Oda positif cikti (ayri evlerde kaliyoruz) durumu ciddi. Zaten bir suru hastaliklari var..
Böyle mi demiş? Buna inandın mı renktaş cidden?Biontech sahibi Almancı profesör hemen aşı olmayacağını açıkladı.
Duruma göre olacakmış
Gel de kobay ol şimdi...
Gscimbom
Geçen haberlerde şöyle bir şey geçmiştiBiontech sahibi Almancı profesör hemen aşı olmayacağını açıkladı.
Duruma göre olacakmış
Gel de kobay ol şimdi...
Gscimbom
Çok yüksek ihtimalle 2.defa covidi gecirmis bulunuyorum. Yuksek ates halsizlik beldeki anlamsiz sinir agrilari bitti gibi. Tat alma ve koku alma yari yariya azaldi toparliyor o da yavastan.
Boğazım gıcıklanıyo. Ya götüm açıkta kaldı ya da...
Reis niye hemen gömdün belki sadece üşüttümGeçmiş olsun by terimdash.
Boğazım gıcıklanıyo. Ya götüm açıkta kaldı ya da...