- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Wp yazıyom? Tırstım bakGecmis olsun bende de oyle olmustu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wp yazıyom? Tırstım bakGecmis olsun bende de oyle olmustu.
belki sadece üşüttüm![]()
Sakalasiyorum yav. Sigaradandir muhtemelenWp yazıyom? Tırstım bak
Röportajını izledim.Böyle mi demiş? Buna inandın mı renktaş cidden?
Röportajını izledim.
Bilgi kirliliğinden nefret ederim, emin olmadığım şeyi de yazmam renktaş.
Gscimbom
Röportajında senin ilk mesajında anlaşılacak manada cümleleri kurduğu kısmı merak ettim. Videosunu atabilir misin?
Yani bu virüse aşı bulacak kadar zeki bir adamın belki milyarlaca dolarlık yatırımını TV önünde ''ya ben hemen aşı olmayacağım, duruma göre olacağım'' diyerek bok ettiği kısmı görmek isterim. Duruma göre derken senin bize söylediğin gibi bir mana mı var (bizi kobay olarak kullanma gibi) yoksa Alman yasaları aşı çalışması yapan firmaların çalışanlarına bu izni vermediği için mi aşı olmuyor adam bunu anlamamız lazım.
Maksat bilgi kirliliği olmasın.
4 kişi kafayı çekecez. Hele bir operasyon yapsınlar!!!önlemler şahane!
SON DAKİKA!
Erdoğan: Devlet olarak görevimiz insanımızın sağlığını, hayatını korumaktır. Sonra herhangi bir şey olduğu zaman ne diyecekler? 'Devlet tedbirini almadı, gerekeni yapmadı' diyecekler. Buna fırsat veremeyiz
YILBAŞI KUTLAMALARINA TEDBİRLER . ERDOĞAN: GEREKİRSE İSTİHBARAT POLİSİ PARTİLERE OPERASYON YAPACAK
Evet testim positif cikti. Genel durumum iyi sukur. Ama babam icin dua isterim sizden. Oda positif cikti (ayri evlerde kaliyoruz) durumu ciddi. Zaten bir suru hastaliklari var..
Sadece bunu buldum netde, ben birebir izledim.
Tabii yasalar izin vermiyor öyle oluyor böyle oluyor diyecek.
Bire bir, siz en baştan kobay olun duruma göre bende olurum demiyor.
O son yazdığım kobay bölümü benim yorumum.
Mesela sen şirket CEO'su olsan sana bu soruyu yöneltseler sen ne derdin çok merak ediyorum.
Yasalar diye masal mı anlatırdın yoksa ilk fırsatta olacağım mı derdin.
Gscimbom
Tamam kardeş ben komplo kurdum sen de hakim oldun beni as.Hocam kısaca ben komplo teorisi kurdum aklımca ispatı falan da yok benim dediğimin diyorsun. Yahu adam tüm dünyaya konuşuyor muz dünyası (demin uydurdum) mı bu kimse açıp bakmadı mı sence yasalar mevzu doğru mu değil mi diye? Bunu biz bile yemeyiz ülkece, sanırım Almanlar ve dahi tüm dünya asla yemez.
Yasalar izin vermiyorsa yasalar izin vermedi derim.
Tamam kardeş ben komplo kurdum sen de hakim oldun beni as.
Bir şirketin CEO'su kendi ürettiği malı yasalar var diye kullanamayacak, bunu da televizyon da live anlatacak, biz de buna inanacağız öyle mi.
Ben de komplo kurmuş olacağım, öyle mi?
Dünya'nın damına koydular ama Fatih Karadağ komplo kuruyor, öyle mi ?
Fare gibi deliklere soktular insanları, bin bir baskıyla 3 senede çıkmayan izinleri 3 hafta da çıkardılar ama Fatih Karadağ komplo kurdu, öyle mi ?
Dikecem koronasını da aşısını da.
Hadi iyi forumlar.
Gscimbom
İnşallah 70 lik şişesi değildir4 kişi kafayı çekecez. Hele bir operasyon yapsınlar!!!
Koca bakanimizin acikladigi butun rakamlar gibi bu %91 rakami da kesinlikle dogrudur. Eksigi vardir fazlasi yoktur.![]()
Brezilya: CoronaVac aşısının etkinlik oranı bizde yüzde 90'a ulaşmadı
CoronaVac aşısının koruma oranına ilişkin tartışma ediyor. Türkiye'nin yüzde 91,25 etkinlik oranını açıklamasından sonra, Brezilyalı yetkililerden "Bizde yüzde 90'a ulaşılmadı" açıklaması geldi.www.birgun.net
Doğru mu bu yaw
Knk utanma diye bi duygu vardı bi zamanlar yaw.Koca bakanimizin acikladigi butun rakamlar gibi bu %91 rakami da kesinlikle dogrudur. Eksigi vardir fazlasi yoktur.
Kanki bir aşı varKnk utanma diye bi duygu vardı bi zamanlar yaw.