- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
aşı olmam ben kıçımdan bacak çıkar diyolarmevzu ney
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aşı olmam ben kıçımdan bacak çıkar diyolarmevzu ney
aşı olmam ben kıçımdan bacak çıkar diyolar
çin aşısı diye karşı olan insanlara ne diyorsun?
yahu 2021 yılındayız, aşı gibi toplumsal bir şeyde hata olma durumu olamaz. onu geçtim bu mrna aşılarına göre geleneksel yöntem daha çok bilinen bir süreç olduğu için daha güvenli sayılmaz mı?
Forumda aşı olanlar varcin asisi olmanin mantigi nedir?
cinliler bile cin asisi olmuyor... en son yüzde 50-60 larda daydi galiba orani... ayrica bi ton yan etkisi varmis...
Forumda aşı olanlar var
Onlara soralım yan etkileri
ben old他妈的你的母亲费内巴切Forumda aşı olanlar var
Onlara soralım yan etkileri
ben old他妈的你的母亲费内巴切
Ne yapalımanahtar kelime "sürü bagisikligi" ;-)
allahtan yeterince gönüllü var, böylece sürü bagisikligi kazanabiliriz ve herkesin asi vurdurmasina gerek kalmaz ;-)
artik nerenizden ne cikar ya da dna'nizla ne denli oynanir, onu zaman gösterir :-D
Ne yapalım
Onu vurdurma , bunu vurdurma
Resmi kayıtlar dünyada günde 16 bin kişi virüsten ölüyor diyor. 16 bin ölümü izlemeye devam mı edelim bir şey yapmadan
Ortada belli bir seviyeye kadar etkinliği kanıtlanmış bir aşı var.
Elinizde bir kanıt yoksa dilden dile yayılan söylentileri millete aktarıp aşıyı kötülemekle, milleti korkutmakla bir yere varamazsınız
anahtar kelime "sürü bagisikligi" ;-)
allahtan yeterince gönüllü var, böylece sürü bagisikligi kazanabiliriz ve herkesin asi vurdurmasina gerek kalmaz ;-)
artik nerenizden ne cikar ya da dna'nizla ne denli oynanir, onu zaman gösterir :-D
çin aşısı diye karşı olan insanlara ne diyorsun?
yahu 2021 yılındayız, aşı gibi toplumsal bir şeyde hata olma durumu olamaz. onu geçtim bu mrna aşılarına göre geleneksel yöntem daha çok bilinen bir süreç olduğu için daha güvenli sayılmaz mı?
Alla alla. Manyak mı onlar rts? Ellerinin altında kendi aşıları varken neden biontechin aşısını sipariş etmisler kiasidan asiya fark var...
yakin bi arkadasim su an cinde mercedeste calisiyor... sirket pfizer/biontech asisini siparis etmis, cin asisinin lafi bile gecmemis bizzat cinde...
neyse, isteyen istedigini vurdurur... ben zaten genel olarak asi olmayacagim... allahtan yeterince istekli olan var da "sürü bagisikligi" durumu olustuktan sonra asi yaptirmama gerek kalmayacak ;-)
Hollanda'da dün akşamdan itibaren her gün yerel saat 21.00-04.30 arası sokağa çıkma yasağı getirildi.
Bu 2. Dünya savaşından beri Hollanda'da görülmemiş olay. Bazı şehirlerde hükümete karşı protestolar yapıldı.
Urk kentinde bir çok genç Covid-19 test çadırlarını ateşe verdi.
İnşallah olmazlar aşı reis bize daha çabuk gelirBizim millet kadar ağız ishali olmuş toplum yok kesinlikle evde oturup kıçını kasirken abi asi yaramıyor ya çip takıyorlar dna ile oynuyorlar vs diye konuşan ciddi bir kitle oluştu bunları diyen tiplerde hacettepede mikrobiyoloji profesörü değil açıyor google saniyesinde uzman oluyor
Vurdurmaya bu denli meraklı olman şahsımı şaşırtmaktaİnşallah olmazlar aşı reis bize daha çabuk gelir