- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
bizim sistem işte. neden zırlıyorlar ki?Supermarketler haric diger hersey neredeyse kapali simdilik 9 Subat'a kadar. Sokaga cikma yasagi da dun itibariyle her gun 21.00-04.30 arasi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim sistem işte. neden zırlıyorlar ki?Supermarketler haric diger hersey neredeyse kapali simdilik 9 Subat'a kadar. Sokaga cikma yasagi da dun itibariyle her gun 21.00-04.30 arasi.
Coffee Shop lar kapalı ya ondan kesinbizim sistem işte. neden zırlıyorlar ki?
the hague
Kayinvalidegil 2 sokak ileride oturuyor. Ciddi kepazelik. Çoğuda faslı ergen serefyoksunu
Eindhovenla den haag araplar
Urkla amsterdam da hollandalılar yaptı diyorlar
Türkler de yakında rotterdami ele geçirirler
Başlarında ben olabilirim rengo. Baudet bizleri sokağa davet ederse Facetime üzerinden durmayiz evimizde
Buralarda boyle seylere gelemiyor millet (gencler), kimse bizim ozgurlugumuze mudahele edemez bu Basbakan bile olsa diyorlar. Gun gectikce bu kisitlamalara karsi ciddi bir toplum olustu ve gittikce buyuyor tepkiler.bizim sistem işte. neden zırlıyorlar ki?
Guzel ozetledin. Zaten Hollandalilara da soruyorum boyle muhabbet konusu olunca onlarda artik bu sekilde dusunmeye basladigini soyluyorlar. Bana 100% guven ve koruma vermedikten sonra niye asi olayim diyor bir cogu. Vefat edenlerin buyuk bolumu yasli ve saglik sorunu olan insanlar, onlar normal gripten de obur dunyaya cabuk gidenler arasinda ilk listede normalde. Bende bu konuda onlarin dusuncelerini mantikli buluyorum artik cunku asinin bir garantisi yok, bunu bilim insanlari da soyluyor. (Zaten 1 yil icerisinde uretilen asinin ne kadar garantisi olabilir?)Hollandalılar isyanda.
Çok iyi anlayabiliyorum onları, yakında herkes uyanacak.
Aşı felan hikaye açın gözlerinizi:
S: Aşı olunca maskesiz dolaşabilir miyim
C: Hayır
S: Aşı olunca virüs bulaşmaz demi
C: Bunun bir kanıtı yok bulaşabilir de
S: Aşı oldum virüs bulaştı, benden başkasına bulaşma ihtimali var mı
C: Bunu tam olarak bilmiyoruz, bir kanıtı yok.
S: Aşı olunca anneme babama dedeme ebeme sarılabilecek miyim
S: Aşı olunca testsiz şartsız karantinasız seyahat yapabilecek miyim
S: Niye aşı olayım o zaman
C: Hastalığın hafif geçme olasılığı daha yüksek
38 yaşında adamım covid oldum güya, hiç bir şey anlamadım.
Testlerinde 50% yanılma ihtimali olan, aşısı 50% etki eden, kendisi 98% yaşlı ve hastaları öldüren bir virüs.
Genel ölüm oranı herhangi bir gripten fazla olmayan bir virüs.
İnsanın eceli gelir ölür, yolda yürürken ölür, kalbi tutar ölür, grip olur ölür, covid olur ölür.
Bu yüzde 2 ölmesin diye, bize yükledikleri yüke bakarmısın.
Çocuklar evde telef oldu, okul yok arkadaş yok park yok gezme yok sinema yok.
Aileler maddi sıkıntı içinde.
Toplam covidin bana zararı 34 bin euroyu geçti.
İnsanı illegal işlere yönlendiriyorlar.
Boşanmalar o biçim.
Gscimbom mobil
Herkes maddi manevi zarar görmüştür bu süreçte elbette,peki bir insanın hayatından daha değerli bir şey var mı? 300 ü aşkın sağlık çalışanı canla başla hastalara yardımcı olmak için uğraşırken bu hastalığa yakalanıp vefat etmedi mi? Bu insanlar boşuna mı öldüler? Gözlerinin önünde bu hastalıktan can cekişen hastaları gördüklerinde böyle bir hastalık yok ki,uydurma bunlar diyip hastaları kaderlerine terk mi etselerdi?Hollandalılar isyanda.
Çok iyi anlayabiliyorum onları, yakında herkes uyanacak.
Aşı felan hikaye açın gözlerinizi:
S: Aşı olunca maskesiz dolaşabilir miyim
S: Aşı olunca virüs bulaşmaz demi
C: Bunun bir kanıtı yok bulaşabilir de
S: Aşı oldum virüs bulaştı, benden başkasına bulaşma ihtimali var mı
C: Bunu tam olarak bilmiyoruz, bir kanıtı yok.
S: Aşı olunca anneme babama dedeme ebeme sarılabilecek miyim
S: Aşı olunca testsiz şartsız karantinasız seyahat yapabilecek miyim
S: Niye aşı olayım o zaman
C: Hastalığın hafif geçme olasılığı daha yüksek
38 yaşında adamım covid oldum güya, hiç bir şey anlamadım.
Testlerinde 50% yanılma ihtimali olan, aşısı 50% etki eden, kendisi 98% yaşlı ve hastaları öldüren bir virüs.
Genel ölüm oranı herhangi bir gripten fazla olmayan bir virüs.
İnsanın eceli gelir ölür, yolda yürürken ölür, kalbi tutar ölür, grip olur ölür, covid olur ölür.
Bu yüzde 2 ölmesin diye, bize yükledikleri yüke bakarmısın.
Çocuklar evde telef oldu, okul yok arkadaş yok park yok gezme yok sinema yok.
Aileler maddi sıkıntı içinde.
Toplam covidin bana zararı 34 bin euroyu geçti.
İnsanı illegal işlere yönlendiriyorlar.
Boşanmalar o biçim.
Gscimbom mobil
Azaldı olm işte. Hastane çalışanlarından duyulanlar da doğruluyor. Bu vaka sayısında sanmıyorum 140 dan fazla olacağını. Ama tepe değerindeyken 200 ölü olduğuna kimse inanmaz.Ölümleri 140 civarına sabitlemişiz bu sefer
Yani yasakları kaldırsınlar tamamen ve aşı olmadan sosyal yaşantımıza eskiden olduğu gibi devam mı edelim?Guzel ozetledin. Zaten Hollandalilara da soruyorum boyle muhabbet konusu olunca onlarda artik bu sekilde dusunmeye basladigini soyluyorlar. Bana 100% guven ve koruma vermedikten sonra niye asi olayim diyor bir cogu. Vefat edenlerin buyuk bolumu yasli ve saglik sorunu olan insanlar, onlar normal gripten de obur dunyaya cabuk gidenler arasinda ilk listede normalde. Bende bu konuda onlarin dusuncelerini mantikli buluyorum artik cunku asinin bir garantisi yok, bunu bilim insanlari da soyluyor. (Zaten 1 yil icerisinde uretilen asinin ne kadar garantisi olabilir?)
Yan etkileri nedir diye soruluyor, bilmiyoruz ileride gorecegiz diyor doktorlar.
Soru: Esim ileride hamile olmak istiyor, bu asinin cocuk sahibi olmak isteyen kadinlara ve dogacak olan bebeklere etkisi var mi?
Cevap: bilmiyoruz(Olaya gel)
Yani sen vurdur yarin bir gun birsey olursa bizde ogrenecegiz tam olarak ne oldugunu. Bende o kadar cok merakli degilim bu yuzden asiya. Acelem yok bekleyip gorecegiz gelismeleri.
Azaldı olm işte. Hastane çalışanlarından duyulanlar da doğruluyor. Bu vaka sayısında sanmıyorum 140 dan fazla olacağını. Ama tepe değerindeyken 200 ölü olduğuna kimse inanmaz.