Evet arkadaşlar baktım forumda başlığını bulamadım ve bi konu açayım dedim.

Hollanda' da 2 gündür saat 21 ve 4.30 arası sokağa çıkma yasakları geldi 9 şubata kadar ve 2 gündür protestolar, yağmalamalar, yakıp yıkmalar aldı başını gidiyor. Bugün 15 şehirde protestolar oldu.

Buda günün hıyarı muhahaha

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hollanda'da yaşayanlar dışında kimsenin önemsemediği protestolardır

türkçe seviyesinden başlığı açan arkadaşın da yerli olmadığını görebiliriz

Avrupa devletleri neyse de bu devletlerin halkları pandemi süresince tam hayal kırıklığı oldu. Ölen ölsün biz hayatımıza bakalım diyen iğrenç bir tayfa var. Allah selamet versin.

Avrupa devletleri neyse de bu devletlerin halkları pandemi süresince tam hayal kırıklığı oldu. Ölen ölsün biz hayatımıza bakalım diyen iğrenç bir tayfa var. Allah selamet versin.

Hocam virüse karşı diye alınan önlemler insanlara virüsten daha çok zarar vermeye başladı. Ben bu manzaralara şaşırmıyorum açıkçası. Zaten bu önlemler zenginlere yok, alt ve orta sınıfa var.

Hocam virüse karşı diye alınan önlemler insanlara virüsten daha çok zarar vermeye başladı. Ben bu manzaralara şaşırmıyorum açıkçası. Zaten bu önlemler zenginlere yok, alt ve orta sınıfa var.
Dukkanları yağmalıyorlar. Ne önlemi ne zararından bahsediyorsun yaw

Adaletsizliğe karşı çıkarsın ona eyvallah ama yağmanın ve barbarlığın kime ne faydası var?

Bu protestoculardan yana tavır alan siyasiler var mı acaba mrk ediyorum

Geri
Üst Alt