1024xauto.jpg

Maskelerden asla kurtulamayacagimizi kabullenelim.

Bugün Antalyaya gittim, konyaaltı sahilde yürüyüp hava alayım dedim. Eşim, kayınpederim, kayınvalidem korkudan arabadan çıkmadılar, kalabalıkta yoktu halbuki. Kaleiçine götürdüm, orda da arabadan çıkmadılar. Gittiğim gibi 120 km geri döndüm. Arabadan inmeden gezmiş olduk. Yakında çıldırıp maskeyi falan atacağım.

Bugün Antalyaya gittim, konyaaltı sahilde yürüyüp hava alayım dedim. Eşim, kayınpederim, kayınvalidem korkudan arabadan çıkmadılar, kalabalıkta yoktu halbuki. Kaleiçine götürdüm, orda da arabadan çıkmadılar. Gittiğim gibi 120 km geri döndüm. Arabadan inmeden gezmiş olduk. Yakında çıldırıp maskeyi falan atacağım.
Dağ orman felan yok mu yakında, oralara götür yürüyüş yapsınlar.
Ben öyle yapıyorum.
Neredeyse 50 gündür evdeyim.

Gscimbom mobil

Bu sivrizekalilar adam gibi iki üç haftalık ağır bir kısıtlama uygulamış olsaydı aylarca bu süreci yaşamak zorunda kalmazdık. İki hafta diş sıkmak yerine ayları heba ettiler bizim vatandaşlar da buna çanak tuttu. Sözde hafta sonu yasaklarında bile market, iş bahanesiyle çoluk çocuk genci yaşlısı sokaklarda geziniyor. Ben ne anladım bu yasaktan o zaman! Kıtlıktan çıkmış gibi marketlere yığılıyorlar ben anlamıyorum abi 2 gün evinde oturucan ya market alışverişini hafta içi gör iki ay eve kapancakmiş gibi marketlere hücum etme. Çok mu zor şunu yapmak.

Bu sivrizekalilar adam gibi iki üç haftalık ağır bir kısıtlama uygulamış olsaydı aylarca bu süreci yaşamak zorunda kalmazdık. İki hafta diş sıkmak yerine ayları heba ettiler bizim vatandaşlar da buna çanak tuttu. Sözde hafta sonu yasaklarında bile market, iş bahanesiyle çoluk çocuk genci yaşlısı sokaklarda geziniyor. Ben ne anladım bu yasaktan o zaman! Kıtlıktan çıkmış gibi marketlere yığılıyorlar ben anlamıyorum abi 2 gün evinde oturucan ya market alışverişini hafta içi gör iki ay eve kapancakmiş gibi marketlere hücum etme. Çok mu zor şunu yapmak.
Zor

Dağ orman felan yok mu yakında, oralara götür yürüyüş yapsınlar.
Ben öyle yapıyorum.
Neredeyse 50 gündür evdeyim.

Gscimbom mobil
Marttan beri ilk kez kaynana çıktı desem yeridir, zaten bağ bahçe gezdiriyordum, deniz havası alsınlar istedim. Bence bu kadarıda biraz show. 10 metre ötede birileri var diye arabaya geri girilir mi yahu. Evde otur otur hastalanacaklar.

Zor olan ne abi iki hafta evde otursan aylarca maskeydi yasaktı genelgeydi okullardi lafını duymamış olacaktın.
O 2-3 haftalık kapanma ebesini beller çünkü ekonominin abi. Ülke zaten fakir, sen düşün sonrasını. Onlar da biliyordur herhalde toptan kapanmayı diye düşünüyorum ama el mahkum

Geri
Üst Alt