- 1 Ağustos 2014
- 63.844
- 75.051
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmiş. Dün sabah ve bugün sabah aşı gelmiş duyurmamışlar. Çin halkından Sinovaca tepki geliyor sanırım bakan öyle bir şey ima etti biz aşı olmadan başka ülkelere aşı satıyorlar diye isyan ediyor bebeler. O yüzden gizli tutuluyor gibi dün ve bugün de aşı geldi ilk defa açıklıyorum dedi
Bundan sonraki süreçte aşının gelişiyle ilgili 'bugün şu kadar geldi, şu kadar gelecek' gibi söylemekten yana değiliz çünkü başka ülkeler ve firmalar nezdinde sakıncalı olduğunu biliyoruz. Mesela dün ve bugün aşı geldi Türkiye'ye. Bunu ilk defa benden duyuyorsunuz."Kaç milyon gelmiş? İndiği yaş bandı için en az 10 milyon aşı daha lazım üstüne bunların onayı falan yapılacak daha.
Ben inanmıyorum, aralık sonunda gelecek dedikleri rakam şubat ortasına gelmemize rağmen hala sağlanmadı neredeyse.
mesela trt bu haberi yapamaz devlet bakamıyor almanlar ülkelerinde tedaviye gidiyor diye bağımsızlık böyle bir şey buna kavuştuğumuzda 20 sene ileri gideceğizDunaksam Hollanda devlet televizyonunun aksam ana haberlerinde ilk haber olarak Turkiyenin Hollandadan suan'a kadar 25 koronavirus hastasi alip Turkiyeye goturdugu konu edildi. Hollandada artik tedavisinin birsey katmayacagi dusunulen hastalarda tedavi kesiliyor. Ona gore protokoller mevcut. Lakin
gurbetçiler bir umut diyip yinede konsolosluga basvurup bu yolu tercih ediyor. Devlette ucak yollayip hastayi alıp Turkiyede kabul ediyor
labaratuvarda üretilen bir virüs eninde sonunda çözülür diye düşünüyorum ben de abi ya da her labaratuvarda üretilen virüs bu şekil olsa naneyi yerdikCalistigim makama bagli bir virolog DSO çatısı altında şuan Wuhan da. Geçende bir konusma esnasinda virusun kesinlikle laboratuvar ürünü olmadigini soyleyebileceklerini belirtti. Maalesef sokaktan mutasyona ugramis olmasi suan gayet muhtemel
yaş 26 dan 27 ye ye çıkmış dgko rengo
Ben bu DSÖ'ye boydan giricem sonunda.
Düşüyo mu artıyo mu bi karar versinler artık