Afedersin ama bok düşerse kurutup tezek yaparsın, daha ne istiyorsun.
Merak etme düşecek, havaların ısınması baya etkili oluyor.

Yazın bakalım turistler ne kadar etkileyecek sayıları.
Zaten ya aşılı gelecekler, ya da test yaptırıp gelecekler.

Gscimbom mobil
Turiste aşı zorunlugu yok. Hem pozitif olsa bile parayla negatif oluyor onda da sorun yok dolar açar her kapıyı.
Ülkeyi diğerleriyle karıştırmayalim.

' Hasta sayısı ' ifadesi başından beri 1 saçmalıktı zaten
Gerçek vakaları gizlemek için oluşturulmuş bir tabir gibi
Bu ülkede her sey saçmalık zaten.

Virüsü kapma ihtimalim atıyorum %5 diyelim. Bu virüsü kapan %5in hasta olma ihtimali de %5. Hastaların ölüm oranı da %3 falan desek sonuç sıfırdan birazcık fazla bir şey çıkar. O zaman bu tantana niye.

Bu ülkede her sey saçmalık zaten.

Virüsü kapma ihtimalim atıyorum %5 diyelim. Bu virüsü kapan %5in hasta olma ihtimali de %5. Hastaların ölüm oranı da %3 falan desek sonuç sıfırdan birazcık fazla bir şey çıkar. O zaman bu tantana niye.
Virüs yok diyebiliriz
geçen bir profesör de söyledi hem
tamamen bir yalan dünyasında yaşıyoruz
Amerika'nın bir oyunu olabilir

Türkiye
Toplam Yapılan Aşı Sayısı: 9.903.573
1.Doz Uygulanan Kişi Sayısı: 7.519.392
2.Doz Uygulanan Kişi Sayısı: 2.384.181

Almanya
Toplam Yapılan Aşı Sayısı: 7.326.098
1.Doz Uygulanan Kişi Sayısı: 4.915.868
2.Doz Uygulanan Kişi Sayısı: 2.410.230
Türkiye
Toplam Yapılan Aşı Sayısı: 10.413.983
1.Doz Uygulanan Kişi Sayısı: 7.775.426
2.Doz Uygulanan Kişi Sayısı: 2.638.557

Almanya
Toplam Yapılan Aşı Sayısı: 8.161.238
1.Doz Uygulanan Kişi Sayısı: 5.555.420
2.Doz Uygulanan Kişi Sayısı: 2.605.818

Sıkıntı yok turizmin açılmasına yakın 1500-2000 seviyesine düşer.

Turiste aşı zorunlugu yok. Hem pozitif olsa bile parayla negatif oluyor onda da sorun yok dolar açar her kapıyı.
Ülkeyi diğerleriyle karıştırmayalim.
Şu an test zorunluluğu var.
AB ülkeleri aşı pasaportunu gündeme aldı bile.
Bazı uçak şirketlerinin de gündeminde bu var (Lufthansa).

Emin ol öyle yapacaklar ki aşı olmayan öküz gibi bir hayat sürecek, olanlar da tatil yapacak disco bar festival gezecek.

Aşı olmak için sıra bekleyeceğiz gelsin de vurulsak.
Çin Rus Alman fark etmez, biri vursa da bir mangala gitsek diyeceğiz.

Neyse çok fal baktım bugün, belki tutar belki de senin dediğin gibidir

Gscimbom mobil

İngiliz varyantı %60 daha öldürücüymüş. Şuanki bilinen varyantlar üzerinde aşılar etkili. Benim korkum öldürücülüğü çok daha yüksek ve aşının etkisinden kaçabilen yeni varyantların ortaya çıkması. Ne yazık ki sayıların artması demek mutasyon ihtimalinin de artması demek. Üstelik olayın sadece bizde bitmesi de yetmiyor. Belli ki bu anası oynak 3-5 yıl daha gündemden çıkmayacak

bundan sonra sadece türkiye degil avrupa icinde geçerli hiçbir ülke yeni bir lockdownu kaldıramaz heleki biz imkansız kaldıramayız

isveç olayın basından beri 1 gun bile lockdown yapmadı 3.dalga gelirse eger artık sürü bagısıklıklıgı olyına döner artık

İngiliz varyantı %60 daha öldürücüymüş. Şuanki bilinen varyantlar üzerinde aşılar etkili. Benim korkum öldürücülüğü çok daha yüksek ve aşının etkisinden kaçabilen yeni varyantların ortaya çıkması. Ne yazık ki sayıların artması demek mutasyon ihtimalinin de artması demek. Üstelik olayın sadece bizde bitmesi de yetmiyor. Belli ki bu anası oynak 3-5 yıl daha gündemden çıkmayacak
çekiklerin aşıları da bu varyantlara karşı etkilimi üstat

bundan sonra sadece türkiye degil avrupa icinde geçerli hiçbir ülke yeni bir lockdownu kaldıramaz heleki biz imkansız kaldıramayız

isveç olayın basından beri 1 gun bile lockdown yapmadı 3.dalga gelirse eger artık sürü bagısıklıklıgı olyına döner artık

Sürü bağışıklığına çoktan döndü. Ezop’tan masallar şeklinde Bilim Kurulunu dinliyoruz. PCR testi saçmalığında bulup durdukları türlü virüs kırıntıları ile pandemi devam ediyor algısı pompalamaya devam ediyorlar. Hele hele açık havada, dağda, tarlada bayırda maske takma saçmalığına devam...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

vay be

üzücü ama korkutucu olmayan haber demiş :)

Yine ge kalmışız, millet bizden önce mutantlı virüsleri çıkarmış, çok geç kaldık. Acil Türkiye mutantı lazım.

Gece kütüphaneden dönerken büfeye uğramıştım tvde Koca açıklama yapıyordu
vay be

Geri
Üst Alt