60 milyon yetiskin var desek 2 dozdan 120 milyon yapar. simdiye kadar 12 milyon küsür kisi asilandigina göre %10 tamam diyebiliriz.
13 ocak'ta fahrettin koca ilk kisiydi. yani 2 ayda %10a ulasmak bence fena degil. bu tempoyla gidilirse 20-21 ayda calismalar bitmis olabilir.

Her gecen ay daha fazla asi gelmiyor mu orda da? 2. ceyrek bitmeden +100 milyon asi yapmak hedef degilmiydi Koca ya göre? Almanyadan yüksek rakama ulasmis olurlar o rakam dogruysa.

Her gecen ay daha fazla asi gelmiyor mu orda da? 2. ceyrek bitmeden +100 milyon asi yapmak hedef degilmiydi Koca ya göre? Almanyadan yüksek rakama ulasmis olurlar o rakam dogruysa.
Almanya'da asilama islemi Türkiye'ye göre en az %15 daha yavas su ana kadar.

Gerizekalilar ya! Gercekten inanilmaz insanlar var...

Baldizin nikahi vardi ufak capli. 15 kisilik bir seromoni duzenlendi. Yakin akraba oldugumuz icin hanim ve ben de icabet ettik. Erkek tarafindan gelen gerizekali vatandaslar arasında korona varmış. Bu halde bile (birsey olmaz yaaaa) diyip gelmis asagalik insanlar. Sonuc olarak suan icin 15 kiside 6 tane pozitif korona teşhisi konuldu. Hanim negatif test edildi ve bende aşı olmuştum zaten.

Insanlar gerçekten inanilmaz ya. Cildiriyorum resmen. Telefon açıp kufredesim var

6 pozitif an itibariyle 8 oldu. Damadin buyukleri de yakalanmis. yaşları 70+ Nikah epidemisi yaşamışız resmen.

Jens Spahn denilen elemanin sahte gay oldugunu düsünüyorum. Gayligi siyasi kalkan olarak devsiren bir hokkabaz var almanya saglik bakanliginin basinda.

Mart 1´e kadar Almanya´da her vatandasa selftest kitleri gelecekti bedavaya. Jens Spahn uyurken Aldi gibi discounterler bu kitleri siparis edip vatandasa satmaya baslamisti bile ve firmalar spahnin yapamadigini yapabildi en kisa sürede. Kitler nerede ey spahn diye sorunca, kapali kapilar arkasinda "Neden ben temin etmek zorundaymisim" diye küstahca bir cikis yapti. Bakin beyler kisacasi bu demek ki, "ben gayim, sokarim size de teslerinize de."

Eyy Jens Spahn Devlet isi ciddi istir. Erkeklerin yogun oldugu lokellere gidip, neyse daha fazla konusturmayin beni. Kendine siyari merdivenleri tirmanmak adina, yaninda rol model olabilecek erkek güzellerini secmeye benzemez.

Yunanistan'da benim gibi milletvekilleri her Mayıs ayında gelirimizi ve nereden elde ettigimizi, hesap bakiyemizi, hisse senetlerimizi, gayrimenkullerimizi, arabalarımızı vb. Açıklamak zorundayiz. Bu Almanya icinde bir cözüm olabilir.
#CDUKorruption

Saglik Bakani Jens Spahn´in 4 milyonluk villa aldigi ortaya ciktiktan sonra...
Jonny Sins tipli Yanis Varoufakis ates etmeye devam ediyor, acimiyor o bayraklari gördügünde. Bitirmiyor zulümünü.

Roma´yi kim yakti bilmiyorum ama Varoufakis Alman götü yakmaktan vazgecmiyor. Her firavunun bir musasi vardir elbet.

Osmaniye’de hamileyken Covid-19’a yakalanan matematik öğretmeni Gaye Kılıç Karamık, coronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Sağlık durumu ağırlaşan Gaye öğretmene ölmeden önce erken doğum yaptırıldı ancak dünyaya gelen bebeğin de coronaya yakalandığı öğrenildi.

Osmaniye’de hamileyken Covid-19’a yakalanan matematik öğretmeni Gaye Kılıç Karamık, coronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Sağlık durumu ağırlaşan Gaye öğretmene ölmeden önce erken doğum yaptırıldı ancak dünyaya gelen bebeğin de coronaya yakalandığı öğrenildi.

çok acı ya ailesine sabır dilerim bebek kurtarılır umarım

Çarşamba günü oxford aşısı oldum iki gündür yataktan kalkamıyorum bu neymiş yav direk virüse yakalansak ne olacaktı acaba

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Halsizlik mi var reis geçmiş olsun.

Çoğu ülke yasakladı onu sanırım.

Halsizlik mi var reis geçmiş olsun.

Çoğu ülke yasakladı onu sanırım.
Eyvallah. Buna halsizlik denmez bütün kemiklerim sızlıyor kolumu kaldıracak halim yok başım çatlıyor. Ben hayatımda böyle bir şey yaşamamışımdır daha önce.

Yasaklayan ülkelerin yarısı geri başlayacakmış aşılamaya bi sıkıntı olmadığı anlaşılmış yapılan araştırmalarda.

Eyvallah. Buna halsizlik denmez bütün kemiklerim sızlıyor kolumu kaldıracak halim yok başım çatlıyor. Ben hayatımda böyle bir şey yaşamamışımdır daha önce.

Yasaklayan ülkelerin yarısı geri başlayacakmış aşılamaya bi sıkıntı olmadığı anlaşılmış yapılan araştırmalarda.

Geçmiş olsun bol şifalar

Baldizin nikahi vardi ufak capli. 15 kisilik bir seromoni duzenlendi. Yakin akraba oldugumuz icin hanim ve ben de icabet ettik. Erkek tarafindan gelen gerizekali vatandaslar arasında korona varmış. Bu halde bile (birsey olmaz yaaaa) diyip gelmis asagalik insanlar. Sonuc olarak suan icin 15 kiside 6 tane pozitif korona teşhisi konuldu. Hanim negatif test edildi ve bende aşı olmuştum zaten.

Insanlar gerçekten inanilmaz ya. Cildiriyorum resmen. Telefon açıp kufredesim var
sakin olunuz

Gerizekaliligin kitabini yazmislar. Kan yoluyla bulasan en vahim hastalik akrabalik diye bosuna dememisler.

Geri
Üst Alt