BioNTech'in kurucu ortağı Prof. Dr. Uğur Şahin, "Yetkili kurumlarca onaylanan 4 aşıyla Avrupa'da yaz sonuna kadar virüse karşı bağışıklık sağlanabileceğine inanıyorum. Fakat bu konuda halen yapacak çok şey var." dedi. Şahin ayrıca, "Her şey yolunda giderse bu ay sonunda Türkiye'de aşılamaya başlayabiliriz." ifadelerini kullandı.​

6 pozitif an itibariyle 8 oldu. Damadin buyukleri de yakalanmis. yaşları 70+ Nikah epidemisi yaşamışız resmen.
Bence korona olduğunu bilmeden gelmişlerdir nikaha, öbür türlüsünü düşünmek istemiyorum. adam öldürmeye teşebbüs mü dersin sorumsuzluk mu ben karar veremedim doğrusu

Tünelin ucu bombok bir yere çıkıyor arkadaşlar gelmeyin.

5np003l0ukOBMKjHB0Bo-g.jpg

Ya iyi haftada bir haritaya göre şehirleri açıp kapatacagiz dediklerinde patladiklari belliydi sırf aha açtık sonucu sizin yüzünüzden demeye getirdiler.

2 hafta önceki kırmızı dışı renklerde olan illerde bugun herşey güllük gulistanlik devam etmekteyken ilk haritada kazayla kirmiziya giren şehirlere olan oldu. Sorsan öyle yapacaz böyle yapacaz.
Bu adamlara daha nasil guveneceksin ki.

Samsuna neler oluyor öyle lan.
Samsun'da bir cenazede 100'e yakın kişi korona oldu!
Yeterli olur sanırım. Mal çok ülkede.
Lan ben aynı hafta iki akrabam normal ölüm yaşadı cenazede kimseye yanaşmadım taziye için sıraya girmedim 50 kişinin gelip elimi sıkması bana ne kazandırabilir ki?
Sonra ne oldu işte ölen amcamın oğlu taziye sırasındaydı 4-5 gün sonra Corona oldu, diğer amcam da aynı anda oldu falan.
İnsanlar biraz kendine yapıyor.
Sosyal mesafe hakikatten çok önemli.
Bilinçlenme çok önemli, geçen kendimi hasta hissettim, mecbur toplum içine katılmam gerekiyordu ağzımdan maskeyi çıkarmadım kapalı ortamda fazla kalmadım ki hastaydam insanlara bulaşmasın.

İnsanlar hakikatten umursuz.

Komple Karadeniz’de sıkıntı var zaten yav kendimden biliyorum

Gereksiz bir sosyalleşme arzusu var memlekette

laga luga yapmadan virüsün tespit edildigi günden itibaren her ilde vaka sayilarini eksiksiz, saklamadan verselerdi bunlar olmazdi

laga luga yapmadan virüsün tespit edildigi günden itibaren her ilde vaka sayilarini eksiksiz, saklamadan verselerdi bunlar olmazdi

acılsın diyorlar acılıyor vaka artıyor. sonra mecbur kapanıyor sonra battık bittik acın diyorlar acılıyor
kısır döngüye girdik

Geri
Üst Alt