Aslan Şafak
Tecrübeli Üye
- 23 Ağustos 2013
- 5.570
- 2.789
- 1.168
Başka yerlere sorup randevu alın dediler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gittin mi hiçSoyluyorum size, Samsunda cok farklı bi dunya var. Cok farklı seyler oluyor orada.
Karadeniz bolgesinde gitmedigim yer kalmadı knkGittin mi hiç
Aynı flütü hep 5 kişi mi kullanıyor?Soyluyorum size, Samsunda cok farklı bi dunya var. Cok farklı seyler oluyor orada.
Paylasima acik insanlarAynı flütü hep 5 kişi mi kullanıyor?
Gscimbom mobil
Belli oluyor. Adım attığın yerde ot bitmiyorKaradeniz bolgesinde gitmedigim yer kalmadı knk
Virüs benden korksun gayri@Emrah Duvar sen hangisinden vurduracan kirvem
Eskisehirede geldim Emrullah orda durum nasılBelli oluyor. Adım attığın yerde ot bitmiyor
Soyluyorum size, Samsunda cok farklı bi dunya var. Cok farklı seyler oluyor orada.
P gibiEskisehirede geldim Emrullah orda durum nasıl
e sen ne gidiosun kardeşim biraz kafa blurlaştıran 1 postBu camiiler neden kapatılmıyor hadi geçtim bari HES kodu ile giriş yapılsın.Namaz kılarken bi baktım dibimde 2 tane herif belirmiş bi omuz omuza eksik kaldık
Bizde 2 kit dagitilmaya baslandi herkese. Zorunlu degil ama tavsiye edilen haftada 1 hizli test yapmak. Eger hizli test pozitif cikarsa PCR testini ücretsiz olarak yaptirabiliyoruz.Bizim iş yerine hızlı test kitleri getirecekmiş patron. Ama %90'ımız zaten evden çalışıyor.
Acaba hepimizi yeniden iş yerine getirme gibi bir fikri mi var bu adamın.