Mert G. Veren
Kırmızı Üye
- 25 Temmuz 2012
- 1.463
- 298
- 903
Sosyal mesafeye uyuluyordu en son buraya gittiğimde. Şimdi burası bile böyleyse diğer yerleri düşünemiyorume sen ne gidiosun kardeşim biraz kafa blurlaştıran 1 post
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sosyal mesafeye uyuluyordu en son buraya gittiğimde. Şimdi burası bile böyleyse diğer yerleri düşünemiyorume sen ne gidiosun kardeşim biraz kafa blurlaştıran 1 post
Gencecik bir insan hastanelerde boş yatak bulunamadığı için vefat etti. işte öve öve bitiremedikleri sağlık sistemi bu!!
Ekli dosyayı görüntüle 119171
Ekli dosyayı görüntüle 119172
Ülkenin selası okunuyor artık.
Bu yayılmacı politikanın altında yatan ana sebep nedir sence degerli ahbabım. Kongrelerle açıklanacak gibi durmuyor.insandan çok vürüs var ülkemizde
Bu yayılmacı politikanın altında yatan ana sebep nedir sence degerli ahbabım. Kongrelerle açıklanacak gibi durmuyor.
1 fludu 5 kisi üflüyormus.
Bu yayılmacı politikanın altında yatan ana sebep nedir sence degerli ahbabım. Kongrelerle açıklanacak gibi durmuyor.
1 fludu 5 kisi üflüyormus.
Cehapeliler daha çok dışarda
dingil ben parti mi dedim?Cehapeliler daha çok dışarda
Ampul atma o zaman alla alladingil ben parti mi dedim?
Beyin attım tabi hiç kullanmadığın için yadırgadın.Ampul atma o zaman alla alla
@Melih Sönmez sana diyorYanardöner muhalif kesim: Sağlık bakanı çok babacan bir adam süreci çok iyi yönetiyor.
Evt gordum knk. Saglik bakanina acıyorum ben@Melih Sönmez sana diyor
Evt gordum knk. Saglik bakanina acıyorum ben