Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.063
- 102.187
- 5.238
varBu haftasonu sokağa çıkma yasağı var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
varBu haftasonu sokağa çıkma yasağı var mı?
manzara çok güzel bakAmpul atma o zaman alla alla
@Tuna Köse ye soralımSoyluyorum size, Samsunda cok farklı bi dunya var. Cok farklı seyler oluyor orada.
Hangi yaş aralığına veriyolarbizimkilere biontech için randevu aldım yarın 11:30'a
60-65Hangi yaş aralığına veriyolar
Yolsuzluk yapmamis olsaydi haber degeri olurdu
Yaptık. 1-8 mayis arası ikinci doz icin randevu alacam yine.bizimkilere biontech için randevu aldım yarın 11:30'a
İkisine birden mi yaptırdınız?Yaptık. 1-8 mayis arası ikinci doz icin randevu alacam yine.
Vay be biontech he. Tbrkler renktas.Yaptık. 1-8 mayis arası ikinci doz icin randevu alacam yine.
Annem 60ın altında babam 60ın üstünde.
yengem dün biontech oldu buradaAnnem 60ın altında babam 60ın üstünde.
Aile olunca ikisine de aynı anda çıkabiliyor.
Biontech olmuş onlar da.
Yaş grubunda daha etkin olan aşıyı olması prosedür olabilir.yengem dün biontech oldu burada
calistigi doktor ise 75 yasinda oldugu icin ona astra yapmak istemisler, adam reddedip sinirlenmis ve sikayet edecekmis
adamin calisani, hanimi ve kizlari biontech oluyor ama kendisine onu yapmayip talimat öyle diye astra yapmak istemisler
Evt bizimkilerde oyle oldu. 58 anne. 61 baba.Annem 60ın altında babam 60ın üstünde.
Aile olunca ikisine de aynı anda çıkabiliyor.
Biontech olmuş onlar da.
Kokteyl yapmislarİkisine birden mi yaptırdınız?
dur la ana babası söz konusu.Kokteyl yapmislar