- 20 Haziran 2011
- 60.970
- 69.390
- 4.758
Hamlemi beğenmen beni sevindirdi.Doğru bi Hamleyi 1 bakışta anlarım.
Vucuduna canlı bi alman aşısı zerk etmen beni fazlasıyla memnun etti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamlemi beğenmen beni sevindirdi.Doğru bi Hamleyi 1 bakışta anlarım.
Vucuduna canlı bi alman aşısı zerk etmen beni fazlasıyla memnun etti.
Aşı olduktan sonra aşı yapacaksın diye anladım.Chinese aşı randevumu iptal edip yarın akşama hastaneden biontech için randevu mu aldım tebrikleri alabilirim şimdi.

Annem Ankara’da babamin yas grubu sebebiyle asi hakki olustu. Gecen Cuma randevu alirken biontech ve sinovac secenekleri vardi, tabii ki biontech sectirttim. Yani ozel bir hastaliginiz yoksa, ek prosedur olusmuyorsa, secebiliyor olmaniz gerekir.Ankara da biontech aşısı seçeneği yok randevu oluştururken bu kişilerin hastalık geçmişine göre değişiyor olabilir mi,bilgisi olan var mı?
Geçmiş olsunBugun 4.günüm, ben de pozitif çıktım arkadaşlar.
Cuma günü sırt, bel kol tüm eklemlerim ağrıdı sabah uyandığımda. Akşamı zor ettim acile gittim pozitif dediler. Ciğer tomografi temiz çıktı. Erken gitmesem ciğerlere inseydi nefes problemi olabilirdi. Çok şükür şu an sadece halsizlikten yatıyorum sadece
Bugun 4.günüm, ben de pozitif çıktım arkadaşlar.
Cuma günü sırt, bel kol tüm eklemlerim ağrıdı sabah uyandığımda. Akşamı zor ettim acile gittim pozitif dediler. Ciğer tomografi temiz çıktı. Erken gitmesem ciğerlere inseydi nefes problemi olabilirdi. Çok şükür şu an sadece halsizlikten yatıyorum sadece
Nasıl oldun emrullahGeçmiş olsun
ben olsam daha aşı yapmam herkes yakalandı zaten aşının bir manası kalmadı gibi birşey.resmen geç kaldık