Buradaki almancılar da yazın Türkiye'ye gidip çin aşısı olacağım diyor, o daha iyi diyen bile var.
Nereden biliyorsun dedim, reis te ondan oldu dedi
Birisi de Çin aşısı genleri değiştirmiyormuş dedi.

Ben ikna oldum, geldiğim ilk gün çin aşısı kovalayacağım.
Sonra Çin'e gidip yarasa yiyenleri kovalayacağım.

Te Allah'ım.

Gscimbom mobil

Ankara da biontech aşısı seçeneği yok randevu oluştururken bu kişilerin hastalık geçmişine göre değişiyor olabilir mi,bilgisi olan var mı?

Ankara da biontech aşısı seçeneği yok randevu oluştururken bu kişilerin hastalık geçmişine göre değişiyor olabilir mi,bilgisi olan var mı?
Annem Ankara’da babamin yas grubu sebebiyle asi hakki olustu. Gecen Cuma randevu alirken biontech ve sinovac secenekleri vardi, tabii ki biontech sectirttim. Yani ozel bir hastaliginiz yoksa, ek prosedur olusmuyorsa, secebiliyor olmaniz gerekir.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Başkanımız Ali Koç’un dün gerçekleştirilen Covid-19 testi pozitif sonuç vermiştir.

Başkanımızın genel sağlık durumu iyi olup, izolasyon ve tedavi süreçlerine evinde devam edilmektedir" denildi.

Bugun 4.günüm, ben de pozitif çıktım arkadaşlar.
Cuma günü sırt, bel kol tüm eklemlerim ağrıdı sabah uyandığımda. Akşamı zor ettim acile gittim pozitif dediler. Ciğer tomografi temiz çıktı. Erken gitmesem ciğerlere inseydi nefes problemi olabilirdi. Çok şükür şu an sadece halsizlikten yatıyorum sadece

Cuma günü sırt, bel kol tüm eklemlerim ağrıdı sabah uyandığımda. Akşamı zor ettim acile gittim pozitif dediler. Ciğer tomografi temiz çıktı. Erken gitmesem ciğerlere inseydi nefes problemi olabilirdi. Çok şükür şu an sadece halsizlikten yatıyorum sadece
Geçmiş olsun

Gecmis olsun abi.

Burun tikanikligi ve nezle de korona belirtisi olabilirmiş artık.

Vaka sayıları da 50bine kdr aynı hızda devam edecek sonra yavaslayacakmış.

Geri
Üst Alt