- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Nankorler eskiden yag ve benzin kuyruklari vardi. Zabah 4 gibi siraya girip doktorun gönlü varsa muayene oluyordunuz !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl alıyor yavİşçilerin çoğu yine alıyor parasını yav
1 tane çalışanın 1 gün bile parasını geciktirmedik. Çevreden konuştuklarım da alıyor tıkır tıkır. Biz eksiye giriyoz çalışan kazanıyo ilginç işy alıyor. Kaç tane insan ile görüştüm iş görüşmesine gelen hiç birisi parasını alamayıp ücretsiz izne çıkarılmış.
Olm o da nasıl şans ya valla bizim burada da bir yer tabelaları falan koydu bir sürü tadilat ıvır zıvır, zart yasaklar. Açtığı gibi 200 bin lira zararla kapattı adam.Bu ne yav bi lokanta açalım dedi peder 1.5 yılın %90'ınde kapalı kaldı
Kira,işçi parası vs g*te giriyor tabi olan benim aldığım paraya oluyor azalıyor
Fabrikalardan bahsediyorum lan dana. Senin babanın gönlü zengin diye herkes aynı mı?1 tane çalışanın 1 gün bile parasını geciktirmedik. Çevreden konuştuklarım da alıyor tıkır tıkır. Biz eksiye giriyoz çalışan kazanıyo ilginç iş
meal: sabaha kadar rakı içmeyi özlemişim iyi olduSabahlara kadar oturmayı özlemiştim. İyi oldu![]()
OkVaka sayılarını düşürecekler ya virüsten bağımsız,millet yasağa yorsun anlamasın diye aldılar bu kararı
damına koyim böyle kararın

halk aç tmk neresi iyi oldu seni kınıyorumSabahlara kadar oturmayı özlemiştim. İyi oldu![]()
halk aç tmk neresi iyi oldu seni kınıyorum
268 bin test
37 bin vaka dediler
353 can kaybı var
Nasıl alıyor yav
İşçiyi tam bilmiyorum ama benim babam da esnaf yani
Nereden alıyorlar işçiler
Yılın ilk 3 ayı şu esnaf şeysinden babam da aldı 1000 er liraBenim çalışanlara 1400 civarı para ödeniyor her ay devlet destegi ..