Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.149
- 102.246
- 5.238
Bir tane doğrularını söylesene.6 ay içinde 50 Milyon = YALAN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir tane doğrularını söylesene.6 ay içinde 50 Milyon = YALAN
Doğru olsa bir işe yaramaz ki 25 milyon insan demek. 100 milyonluk nüfus ülke.6 ay içinde 50 Milyon = YALAN
Gidip ondan olma lan. O markanın geçmişi hiç iyi değil.Almanya'da Johnson yapilmaya baslandi bu arada
ufak rakamlarda suan 350 küsür gibi
TÜRKİYENüfus: 83.614.362Doğru olsa bir işe yaramaz ki 25 milyon insan demek. 100 milyonluk nüfus ülke.
Suriyelileri insan yerine koymuyor musun?TÜRKİYENüfus: 83.614.362
+60 üstüne astrazeneca sapliyorlar burada. ama istiyorsan biontech'i de bir sekilde yaptirabiliyorsun.Gidip ondan olma lan. O markanın geçmişi hiç iyi değil.
Yarısı Türk vatanadaşı oldu bile onların yahu. Geriye 4-5m kalmıştır.Suriyelileri insan yerine koymuyor musun?
Zorla ittire ittire veriyor o adamcağızda bize.Belki kazaklardan ve hintlilerden asi alirlar. Avrupa birligi'ne dagitim yapan firmalardan bir sey alamiyorlar. Türk asilli Ugur Sahin olmasa Biontech bile gelmeyecekti. Imdada ruslar yetisti
Zorla ittire ittire veriyor o adamcağızda bize.
Est. reisCeza alayım diye mi uğraşıyorsun Murat bugün?![]()
Yer değişek mi lan? bir kaç sene de ben avrupa göreyim.Est. reis
Vergiler 10/5Turkiye'nin pandemi karnesi:
Vatandasin maddi-manevi korunmasi 1/5
Asi uygulamasi 1/5
Test uygulamalari 1/5
Yasaklar ve uygulamasi 1/5
Filyasyon-tedavi ? (tecrube etmedim eden biri puanlayabilir)
Ben niye oraya geliyom aga baska almanci mi yok ?Yer değişek mi lan? bir kaç sene de ben avrupa göreyim.