- 6 Eylül 2014
- 94.303
- 65.068
- 4.608
Geçmiş olsun Unsalcim. Covid şimdi korksun
tarihe kavuşturdum covidi
koku alma tam değil gibi ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun Unsalcim. Covid şimdi korksun
tarihe kavuşturdum covidi
koku alma tam değil gibi ama
HülöooooooooAkpliyim la ben
Akpliyim la ben
Akpliyim la ben
Hazırda mi bekliyordun la
her daimHazırda mi bekliyordun la
@Ibrahim Özveren e soralım bir kank. Hollanda'da tıp ileri diyorlar. Mümkün mü ibo?
Ben de şaşırdım site çöktü sandım allahtan mahalle marketleri iftara kadar açık oluyor denetleyen yok zatenBanabi/getir vs. nin yasaklar boyunca saat 17.00'a kadar çalışmasının 1 tane mantıklı nedeni var mı? Gerçekten ilginç şeyler oluyor
Başlıyolar rdash denetlemeye. Onlar da kapanır yavaştan 5 e doğru.Ben de şaşırdım site çöktü sandım allahtan mahalle marketleri iftara kadar açık oluyor denetleyen yok zaten
Ben iş yerinde yediklerim ile yaşayacağım galiba. Allahtan patron ekmek arası köfte filan atıyor önümüze öğlenleri.Başlıyolar rdash denetlemeye. Onlar da kapanır yavaştan 5 e doğru.
Çalışan adam nasıl karşılayacak market ihtiyacını cidden çok ilginçler. Ya da eve bişey lazım oldu 5'den sonra nereden alacaz 20 gün boyunca?
Yaptıkları doğru iş yok ya
Tek basinami yasiyorsunBen iş yerinde yediklerim ile yaşayacağım galiba. Allahtan patron ekmek arası köfte filan atıyor önümüze öğlenleri.
Annem ve kardeşim. Kardeşim de çalışıyor anne 67 yaşındaTek basinami yasiyorsun
Sabahtanda 10 da açılıyor marketler. Taş yiyecegizAnnem ve kardeşim. Kardeşim de çalışıyor anne 67 yaşında
Ama çalışmamız lazım. Çalışalım ki vergilerimizi devlete eksiksiz ödeyelim ve haşmetlumuz ve eşrefi rahatlarına devam edebilsin.Sabahtanda 10 da açılıyor marketler. Taş yiyecegiz
Cmt den yapacan artık alışverişi 1 haftalık. Yapacak bişey yokAma çalışmamız lazım. Çalışalım ki vergilerimizi devlete eksiksiz ödeyelim ve haşmetlumuz ve eşrefi rahatlarına devam edebilsin.
sokuk yarın da çalışıyorumCmt den yapacan artık alışverişi 1 haftalık. Yapacak bişey yok
Taş ye olum o zaman ülkemizin geleceğinden önemli mi? Reis bi kural koyduysa vardır bir sebebi.sokuk yarın da çalışıyorum
Ne işi bu yavsokuk yarın da çalışıyorum
Çok sıcak ulan durulmaz evde