Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.983
- 9.980
- 2.398
Yalan RüzgarıŞaka gibi adam nüfusun 3 katı aşı gelecek diyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalan RüzgarıŞaka gibi adam nüfusun 3 katı aşı gelecek diyor.
aşı yokluğunun nedeni belli oldu? turizm sektöründekileri aşılamışlar...Çavuşoğlu ile Almanya Dışişleri Bakanı Maas basın açıklaması düzenliyor: Turizm sezonuna güvenli bir şekilde girebilmek ve vatandaşlarımızın güvenliği için bazı tedbirler aldık, turistin görebileceği herkesi Mayıs sonuna kadar aşılayacağız
Çavuşoğlu: Turizm sektöründe çalışanların tamamını aşılayacağız. 15 yataklı otellere bile sertifikasyon verdik. PCR testi uygulamamızı genişlettik. Vaka sayılarımız her geçen gün düşüyor
???????????????????????????????????????????????????????
bir grafik çiz bakalım kingdashBakan abim turizm hissesi alin demis.
Bugüne kadar dünyada 1.2 milyar dozdan fazla aşı uygulanmış.
ABD yaklaşık 250 m kişiye ilk doz aşısını vurmuş ikinci dozu olanların sayısı 105 m
Pardon doğru söylüyorsunuz yanlış bakmışım düzeltiyorum"The Centers for Disease Control and Prevention said on Wednesday about 148.6 million people have received at least one dose of a Covid-19 vaccine, including about 107.3 million people who have been fully vaccinated by Johnson & Johnson’s single-dose vaccine or the two-dose series made by Pfizer-BioNTech and Moderna."
250 toplam oluyor. Asi oranlari yoksa 45% yerine 75% falan olurdu.
Elbet gunes bizim icin de dogar knk. Raads.Kodumun ülkesinde yabancı olmak vardı
40 dan sonra doğan güneşin de benElbet gunes bizim icin de dogar knk. Raads.
Al bisttas kendi elimle çizdim. Mavi çizgi cok acayip yerlere gidiyor. Yatırım tavsiyesi değildir.bir grafik çiz bakalım kingdash
K.dash grafiklerin hep dikine gidiyor. Analizlerini hayranlıkla takip ediyorum.Al bisttas kendi elimle çizdim. Mavi çizgi cok acayip yerlere gidiyor. Yatırım tavsiyesi değildir.
Ekli dosyayı görüntüle 121883
40 dan sonra doğan güneşin de ben
Bizde R yok, hep ileri.K.dash grafiklerin hep dikine gidiyor. Analizlerini hayranlıkla takip ediyorum.
Demek biz aşılanmayanlar olarak tatile gidemeyeceğiz.Mevlüt Çavuşoğlu: Turistin görebileceği herkesi Mayıs sonuna kadar aşılayacağız.
ETS TURCU BAKAN kazansin diye ugrasiyorlar maybe