Bir turizm çalışanı olarak aşı olmayı bekliyorum.

Dün twitterda #MehmetCeyhanTutuklansın tt olmuştu.

Uzun süredir takip etmiyorum televizyon programlarını.

Neden dolayı tepki gösteriyorlar , biliyor musunuz ?
Tam kapanma 28 gün olur evden kafanı çıkaramazsın, bu böyle olmaz demiş.
Maske korumaz demiş en baştan, sonra da maskesiz çıkan cezalandırılsın demiş.
Aşı ve bağışıklık için tarih veren yalan söyler demiş.
Çalıştığı hastanede doluluk oranı 100% demiş.
Başka da bir şey bulamadım.

Bir de şu var Yeni Akit ve Ahaber buna takmış. Twitter'daki hashtagler de bunların ürünü.

Suç duyurusunda bulunan da Noel Baba derneği başkanı Muammer Akbulut, ne alakaysa artık.
Aynı alaka da terör ve örgütlü suçlar savcılığın da suç duyurusu yapılması.

Bildiğimiz linç kampanyası, adamın aldığı ödüllere kadar gitmişler.
Mason bir oluşum buna ödül vermiş felan filan.

Gscimbom mobil

4-5 seneden önce aşı çıkmaz diyordu bizimkilerin hepsi bir boka yaramadıkları kesin de.

Mehmet Ceyhan denilen herifle ilgili herturlu şeye katılıyorum lanet herif sürekli kanallarda korku pompalıyor 2 yıldır akpye laf ederler ama nekadar dogru bilmem bu herifinde oğlu biontech firmasında çalışıyormuş ülkede başka hekim yok sanki sürekli bunu cikariyorlar

Tam kapanma 28 gün olur evden kafanı çıkaramazsın, bu böyle olmaz demiş.
Maske korumaz demiş en baştan, sonra da maskesiz çıkan cezalandırılsın demiş.
Aşı ve bağışıklık için tarih veren yalan söyler demiş.
Çalıştığı hastanede doluluk oranı 100% demiş.
Başka da bir şey bulamadım.

Bir de şu var Yeni Akit ve Ahaber buna takmış. Twitter'daki hashtagler de bunların ürünü.

Suç duyurusunda bulunan da Noel Baba derneği başkanı Muammer Akbulut, ne alakaysa artık.
Aynı alaka da terör ve örgütlü suçlar savcılığın da suç duyurusu yapılması.

Bildiğimiz linç kampanyası, adamın aldığı ödüllere kadar gitmişler.
Mason bir oluşum buna ödül vermiş felan filan.

Gscimbom mobil

Tam kapanma konusunda katılıyorum , ekonomik güçlükler büyük engel.
Maske konusunu , pandemi başı WHO da dedi , o dönem , stok yüzünden panik vardı , absürd bir mevzu değil.
Üst tarafta dedikleri konusuda haklı.

Yoğun bakım doluluk oranlarına , pediatrik yoğun bakımları katıp , oran düşürme işine giriştiler. Çoğu yer %100 doluluk oranlarını gördü.

Bayık bu linçleme kampanyaları.

Hakiketen donanımlı , başarılı bir hekim ancak program program gezip , ismini eskitip , düşman edinip , itibarsızlaşmassına gerek yok.

Bu ülkede herkes her konuda bilgi sahibi , herkes hekimler , sağlık çalışanları kadar her konuya hakim. Boşuna çabalayıp kendini yıpratmasına gerek yok yani.

Bu adama kızılan nokta önce ak dedigine sonra kara demesi ama tam şu anki ortama uygun insan aslında tepedekinden aşagıya herkes bugün söylediginin yarın tersini söylüyo

Dün twitterda #MehmetCeyhanTutuklansın tt olmuştu.

Uzun süredir takip etmiyorum televizyon programlarını.

Neden dolayı tepki gösteriyorlar , biliyor musunuz ?
Pelikanspor'un ünlü yazarı Hilal Kaplan Sabah gazetesinde kendisini hedef alan bir yazı, buna eşlik eden diğer yayın organları (A Haber vb.) ve en sonunda da troller ordusu ile Twitter'da bildiri yayınlayıp görevden el çektirilme süreci... Kısacası ikinci Davutoğlu vakası!

Kayıt dışı arap suriyeliler vs. derken 90 milyona yakın nüfusumuz muhtemelen. Şu an 10 milyon kişi 2.dozu olmuş, bence yine fena değil hükümetin çapına göre baya güzel iş. Bu arada baya makarası yapıldı ama rus aşısıda sağlam duruyor.

mehmet ceyhan tutuklansin
cemal enginyurt tutuklansin
amiraller tutuklansin
vay pasam vay

Geri
Üst Alt