- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Herkes cici bakan derken sahte olduğunu söylüyorduk. Çok şükür hiçbir akpliye bu güne kadar bir dakika bile inanmadık!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
siyasete girmeyelim abiHerkes cici bakan derken sahte olduğunu söylüyorduk. Çok şükür hiçbir akpliye bu güne kadar bir dakika bile inanmadık!
Konu siyasi Emreciğim. Adam propaganda yapıyor. Konusu açılmış. Ben de yorum yaptım.siyasete girmeyelim abi
BİTİRDİLER![]()
bitirdik diyebilir miyiz?
Elim sürçtü Sağlık Bakanı.Turizm bakanı açıklamış mı verileri?
açık havada takmayın diyorlar zaten. 2mt birinin yanına girmediğin sürece. ama bundan bekçilerin haberi yok.9 mayısta yaklaşık 200 bin kişi ile Şampiyonluk kutlanan Adanada vaka sayısı yüz binde 20nin altına düşerek mavi renk olmuş. Bu saatten sonra açık havada maske diye kimse saçmalamaz umarım. Ben de dışarıdaydım o gece tüm Adana dışarıdaydı ama hiçbir etkisi olmamış aksine hâlâ sayılar düşüyor
Ya hadi açık havada konser olur belirli bir topluluk olur, etkinlik vs olur takarsın da dışarıda yürürken 2 metre mesafe falan denmesi saçmalık açık havada toplu etkinlik vs dışında hiçbir türlü yasak falan olmamalıaçık havada takmayın diyorlar zaten. 2mt birinin yanına girmediğin sürece. ama bundan bekçilerin haberi yok.
atm kuyruğunda takılmalı mı renktaşYa hadi açık havada konser olur belirli bir topluluk olur, etkinlik vs olur takarsın da dışarıda yürürken 2 metre mesafe falan denmesi saçmalık açık havada toplu etkinlik vs dışında hiçbir türlü yasak falan olmamalı