Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.414
- 5.356
- 1.873
Biri üzerime doğru öksürmediği sürece sıkıntı yok rtaşatm kuyruğunda takılmalı mı renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri üzerime doğru öksürmediği sürece sıkıntı yok rtaşatm kuyruğunda takılmalı mı renktaş
her burnu akan test yaptırmaya giderse olur.
ciddi mi ?Şaka bir yana, benim sadece burnum akıyordu, test yaptırdım. Pozitifmişim.
Çok ciddiyim, eşim biraz corona konusunda pimpiriklidir. Akşam 7de hiçbirşeyim yokken iftar vakti burnum akmaya başladı ama musluktan akar gibi. Eşimin ısrarıyla hastaneye gittim, sırf negatif çıksında içi rahatlasın diye. Pozitif çıktıciddi mi ?
Karantina sürecinde hiçbir semptomum yoktu burun akıntısı dışında sonunda kaptık virüsü.. Hemde eşim birgün öncesinde aşı oldu, birgün sonra burnum akmaya başladı diye öylesine hastaneye gidip test oldum. Pozitif çıktım. 2 haftadır tek yaptığım işe gidip gelmek.
Bak eski mesajımda burdaciddi mi ?

geçmiş olsun. ağırlaşmazsan verilen favipiravir adlı hapları kullanma, sormadan evdeki herkez için getirecekler. Çok ağır bir haptır uyku yapar, ölü gibi yatarsın ateşler içinde. Bol bol multivitamin al ve gün içinde balkona çık güneşlen. Burun akıntısı falan kalmaz.Çok ciddiyim, eşim biraz corona konusunda pimpiriklidir. Akşam 7de hiçbirşeyim yokken iftar vakti burnum akmaya başladı ama musluktan akar gibi. Eşimin ısrarıyla hastaneye gittim, sırf negatif çıksında içi rahatlasın diye. Pozitif çıktıKarantina sürecinde hiçbir semptomum yoktu burun akıntısı dışında
![]()
Iyi bari gonul rahatligiyla vurdurabilirim.
Geçti çok şükür 1 ayı geçtigeçmiş olsun. ağırlaşmazsan verilen favipiravir adlı hapları kullanma, sormadan evdeki herkez için getirecekler. Çok ağır bir haptır uyku yapar, ölü gibi yatarsın ateşler içinde. Bol bol multivitamin al ve gün içinde balkona çık güneşlen. Burun akıntısı falan kalmaz.
Açıklama mı var yoksa kendin mi gördün?Evet biontechler geldi
İlk sevkiyat uçağı inmiş.Açıklama mı var yoksa kendin mi gördün?
Kolay. Malum tarafa uye olRandevu almak zor mu Türkiyede ? Almanya da haftalarca ugrasmalisin randevu icin