Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.903
- 28.132
- 1.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sıran geldiyse enabızdan aynı güne bile alabiliyorsun. şuan 50li yaşlardaydı sanırım.Randevu almak zor mu Türkiyede ? Almanya da haftalarca ugrasmalisin randevu icin
İngiltere ve Almanya'da 6. haftadan sonra yapılıyormuş.Biontech icin hala 1.5-2 ay mi konusuluyor birinci asi ile ikincisi arasinda?
Benim bildigim kadariyla 28. gunde ikinci asiyi olman gerekiyor etkili olmasi acisindan.
Aynen almanyada biontech 6 hafta arayla yapılıyoİngiltere ve Almanya'da 6. haftadan sonra yapılıyormuş.
145m aşi gelmiş diye altyazi geciyordu trt haberde. 20m degil miydi yaw
Alakası yok, mal değilsen ve okuma yazmayı biliyorsan gayet basit. Randevu alındıktan sonra aşı olabilir misin ? Varsa evet.Kolay. Malum tarafa uye ol
üstüne mi alındınAlakası yok, mal değilsen ve okuma yazmayı biliyorsan gayet basit. Randevu alındıktan sonra aşı olabilir misin ? Varsa evet.
Sırası gelen ve aşı olmak isteyip olamayan tanımıyorum. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
Hayır, bu kafayla her zaman mücadele ederim. Bilgisi olmayarak insanları yanlış yönlendiren insanları sevmiyorum. Bu modeller yüzünden de ülkemizi mevcut iktidar hala yönetmekte. Nokta.üstüne mi alındın
büyük insansın.Hayır, bu kafayla her zaman mücadele ederim. Bilgisi olmayarak insanları yanlış yönlendiren insanları sevmiyorum. Bu modeller yüzünden de ülkemizi mevcut iktidar hala yönetmekte. Nokta.
Simdi haca gidenlere ozel olarak zaten asi olmus kisilere biontech de verip tepki cekerekten din dusmanlari algisi yaratabilecekleri bir ortam olustu gibi