Nasıl olsa kışın grip mevsimi geldimi sayılar yine hortlucak bide kıcına mutasyon ekler aşılar yeni virüse etkisiz derler tmm

Bir şeyler olmaz renktaş aşıyla ilgili nasıl ön yargıların var söyle kıralım. Murat önder abimin önyargılarını kırdık aşısını oldu ama bisiklet kaskı kafasından çıkmıyor yüksek doz vermişler galiba ama çözeceğiz
@Oğuzhan Ölmez el at sana zahmet
ülke tv videosu paylaşıp aşı olmayacağım diyor

Nasıl olsa kışın grip mevsimi geldimi sayılar yine hortlucak bide kıcına mutasyon ekler aşılar yeni virüse etkisiz derler tmm
kış geldiğinde aşı olanlarla olmayanlar veresiye satan peşin satan tablosu gibi olacak muhtemelen
Bütün kış aşı karşıtlarının zırlamasını dinleyeceğiz gibime geliyor. Şans yanlarında olur da covide yakalanmazlar umarım.

Bir şeyler olmaz renktaş aşıyla ilgili nasıl ön yargıların var söyle kıralım. Murat önder abimin önyargılarını kırdık aşısını oldu ama bisiklet kaskı kafasından çıkmıyor yüksek doz vermişler galiba ama çözeceğiz

Yan etkisi, ileride hastalık olma ihtimali falan konuşuluyor. Bilmiyorum Emre, neticede bilmediğimiz bir şey içimize girecek.

* hindistan'da 31 bin sağlık çalışanıyla yapılan bir araştırmada, astrazeneca ve hindistan'ın yerel aşısı covaxin %95'in üzerinde koruyuculuk sağladı. hindistan varyantını da içeren çalışmada aşıdan sonra ölüm yaşanmadı, hastaneye yatış oranı %0,28 oldu.

Yan etkisi, ileride hastalık olma ihtimali falan konuşuluyor. Bilmiyorum Emre, neticede bilmediğimiz bir şey içimize girecek.
Koronayıda bilmiyoruz ki.. Nice insanlar korona olduktan sonra gitti. Çoğu insanda koronayı atlattım dedikten 1-2 ay sonra pıhtı ve türevlerinden öldü, onlara korona bile yazılmadı. Vücuttaki çoğu organda iz bırakan bir hastalık. En yakın arkadaşım 7. ayında tat ve koku alamama durumunda. Yinede siz bilirsiniz.

Renktaş en basitinden şöyle düşün bütün dünyada ismi olan bilinen kişiler aşı oldu onlar bizden daha çok düşünüyordur canlarını emin ol. Aşının içindekilerden ileride hasta olma ihtimalin varsa covid gibi yeni bir salgın patlama ihtimali de olabilir her türlü ihtimaller olacaktır

82 milyoncu kişide aşıyı olunca 82 milyon 1.kişi olan şahsım aşıdan yırtacak Allah'ın izniyle...
Tanıdık doktor varsa git konuş çekincelerini anlat. Ne burdan ne de başka yerden(internet) duyduklarınla hareket etme zaten.
İyi düşün yani hele evde yaşlı falan varsa çok çok iyi düşün.

ekşiden alıntı
---------
mart ayında covid ilk başladığında, aşıya ihtiyaç var aşısız olmaz.

çin aşısı geldiğinde uygulanmaya başladığında, kahrolsun devlete alman aşısı pahalı diye bizi çin aşısına mecbur bıraktı.

alman aşısı geldi, gelecekteki etkileri belirli değil beni aşıya zorlayamazsınız.

--------

süreç böyle işledi cidden. insanları memnun etmek zor

Geri
Üst Alt