Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.148
- 4.169
- 2.418
Nasıl olsa kışın grip mevsimi geldimi sayılar yine hortlucak bide kıcına mutasyon ekler aşılar yeni virüse etkisiz derler tmm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Oğuzhan Ölmez el at sana zahmetBir şeyler olmaz renktaş aşıyla ilgili nasıl ön yargıların var söyle kıralım. Murat önder abimin önyargılarını kırdık aşısını oldu ama bisiklet kaskı kafasından çıkmıyor yüksek doz vermişler galiba ama çözeceğiz
kış geldiğinde aşı olanlarla olmayanlar veresiye satan peşin satan tablosu gibi olacak muhtemelenNasıl olsa kışın grip mevsimi geldimi sayılar yine hortlucak bide kıcına mutasyon ekler aşılar yeni virüse etkisiz derler tmm
Bir şeyler olmaz renktaş aşıyla ilgili nasıl ön yargıların var söyle kıralım. Murat önder abimin önyargılarını kırdık aşısını oldu ama bisiklet kaskı kafasından çıkmıyor yüksek doz vermişler galiba ama çözeceğiz
Bi sürü belirsizlik var aşı konusunda karşı olanlarda haklı benceYan etkisi, ileride hastalık olma ihtimali falan konuşuluyor. Bilmiyorum Emre, neticede bilmediğimiz bir şey içimize girecek.
Koronayıda bilmiyoruz ki.. Nice insanlar korona olduktan sonra gitti. Çoğu insanda koronayı atlattım dedikten 1-2 ay sonra pıhtı ve türevlerinden öldü, onlara korona bile yazılmadı. Vücuttaki çoğu organda iz bırakan bir hastalık. En yakın arkadaşım 7. ayında tat ve koku alamama durumunda. Yinede siz bilirsiniz.Yan etkisi, ileride hastalık olma ihtimali falan konuşuluyor. Bilmiyorum Emre, neticede bilmediğimiz bir şey içimize girecek.
Renktaş en basitinden şöyle düşün bütün dünyada ismi olan bilinen kişiler aşı oldu onlar bizden daha çok düşünüyordur canlarını emin ol. Aşının içindekilerden ileride hasta olma ihtimalin varsa covid gibi yeni bir salgın patlama ihtimali de olabilir her türlü ihtimaller olacaktırYan etkisi, ileride hastalık olma ihtimali falan konuşuluyor. Bilmiyorum Emre, neticede bilmediğimiz bir şey içimize girecek.
ProfKim bu deli?
Mr.Sakal sal peşimi@Oğuzhan Ölmez el at sana zahmet
ülke tv videosu paylaşıp aşı olmayacağım diyor
82 milyoncu kişide aşıyı olunca 82 milyon 1.kişi olan şahsım aşıdan yırtacak Allah'ın izniyle...1.5m doz aşı yapılmış![]()
Tanıdık doktor varsa git konuş çekincelerini anlat. Ne burdan ne de başka yerden(internet) duyduklarınla hareket etme zaten.82 milyoncu kişide aşıyı olunca 82 milyon 1.kişi olan şahsım aşıdan yırtacak Allah'ın izniyle...
Profiterol?
biontech bu arada kol ağrısı hariç bi yan etki yapmadı.aşımızı olduk.
aşıyı ol82 milyoncu kişide aşıyı olunca 82 milyon 1.kişi olan şahsım aşıdan yırtacak Allah'ın izniyle...
aşıyı ol