- 8 Mayıs 2009
- 18.906
- 6.382
- 2.493
Eylülde rus aşısı geriye kalır mecbur onu vurdurursun renktaş:dd82 milyoncu kişide aşıyı olunca 82 milyon 1.kişi olan şahsım aşıdan yırtacak Allah'ın izniyle...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eylülde rus aşısı geriye kalır mecbur onu vurdurursun renktaş:dd82 milyoncu kişide aşıyı olunca 82 milyon 1.kişi olan şahsım aşıdan yırtacak Allah'ın izniyle...
Rus ayısı oluruz o vakit...Eylülde rus aşısı geriye kalır mecbur onu vurdurursun renktaş:dd
İlk aşıyı Putin vuracakmışRus ayısı oluruz o vakit...
by PalaKimlerdensin?
ihtiyacımız yok çok şükürYakında aşı olan erkeklerin organı 5 cm uzuyomuş derlerse şaşırmam
Ben senin mesajınla okuyanlara bir mesaj vermek istedim, senin işin eğlencesine yaptığını biliyorum renktaşım. Olayın mutlaka bir açıklaması vardır, o bölgeye gelen bağışıklık hücreleri ve salınan sitokinlerin bile etkisi olduğunu öne sürenler var ancak ben net bir açıklama görmedim, açıklama bulursam paylaşırım. Saygılar...Doktorum çip işin şakası tabi. Araştırdım her zamanki gibi, birkaç teori var. Komik bir durum ama. Sabah twitterda gördüm, güldüm geçtim. Öğretmen bi arkadaşa gösterdim twiti hocam ben denedim oldu dedi eşimde de oldu dedi. Hadi canım dedim, eve geldim denedim, olduAşılarda eser miktarda aliminyum ve etil civa mevcut ondan olabilir diyen var. Vücut stres kaynaklı veya sürtünmeden kaynaklı çekim alanı oluşturan diyen var. Yüzeyde aşı sonrası salgılanan bir sıvı varmış, yapışkan etki yapabiliyormuş, onu diyen var. Sonuncusuna ihtimal vermiyorum çünkü metal birşey koyduğumda dururken mıknatısın çekmediği birşey durmuyor. Aşı olmanın faydasını bugün dışarıda maskeyi kimse yokken çeneme indirip ilk kez rahat yürüdüğümde anladım. Normalde eve girene kadar maske duruyordu, eller dezenfektandan çatladı.
almancan nasıl kuzen b1'e geçebildin miDursun baskanim bizi hem koronadan koruyor hem de aletimizi güçlendiriyor. Helal olsun.
Şu anda antalyada istediğim alman nineyi gondikleyebilirim. Üç güne almanca roman yazabilecek seviyeye gelirim.almancan nasıl kuzen b1'e geçebildin mi
Aşı lobisine yenik düşmen üzdü üstadSaat 11 de bende oldum şu an baş ağrısı başladı biraz.. kol ağrısı da var hayırlısı bakalım..

?Aşı lobisine yenik düşmen üzdü üstad![]()