Duyurunun ardından Moderna'nın hisseleri yüzde 4,2, Pfizer/BioNTech'in ise yüzde 1,4 düştü.

CDC'den yapılan değerlendirmede 12-39 yaş aralığındaki erkeklerde ikinci doz aşının üç hafta sonrasında bir milyonda 12,6 kişide bu rahatsızlığın görüldüğünü belirtmişti.
Milyonda 12 mi yani oran

Millet aşıdan iyice soguyacak. Neyse 3.dozlar başlayınca ilk asiyi vurdurayim belki versiyon 2.0 çıkar

Niye la , bende yaptirsammi yaptirmasammi diye dusunuyorum Ibo özveren yaptir dedi diye yapmayı düşünüyordum tam.
Hastaligi gecirmis biri asi olmak istemiyorsa buna saygi duymak gerekir diye düsünüyorum. Neyi saplattirip neyi saplattirmayacagimi kimseye soracak degilim. Bizim sülalede yaptiran cok, yaptirmayan da var. Bunu konusmaktan biktim artik. Baska bir gündem yokmus gibi virüsü hayatinin merkezine koyan cok kisi var. Tirlatmis durumdalar. Antikor testi yaptirdim. cok iyi geldi sonuclari bu arada.

Hastaligi gecirmis biri asi olmak istemiyorsa buna saygi duymak gerekir diye düsünüyorum. Neyi saplattirip neyi saplattirmayacagimi kimseye soracak degilim. Bizim sülalede yaptiran cok, yaptirmayan da var. Bunu konusmaktan biktim artik. Baska bir gündem yokmus gibi virüsü hayatinin merkezine koyan cok kisi var. Tirlatmis durumdalar. Antikor testi yaptirdim. cok iyi geldi sonuclari bu arada.

Ulan at kafası virüsü kapınca her gün şöyle oldu, böyle oldu diye yazıp, her gün aşı rakamlarını kim paylaşıyor burada.

Bıkmışmış hıyara bak.

Ulan at kafası virüsü kapınca her gün şöyle oldu, böyle oldu diye yazıp, her gün aşı rakamlarını kim paylaşıyor burada.

Bıkmışmış hıyara bak.
Bilgi paylasan kisi asiyi hayatinin merkezine koymus diyebilir miyiz?

Üniversite tezini verdikten hemen sonra izine gidecektim, gidemedim. Moral bozuklugu ve 2 haftalik bosluga düsünce haliyle öyle oldu. Simdi özel hayatimda gündemim cok daha farkli.

Bir daha yakalanma korkusunu atlatinca rahatladik diyebilirim.

Özür dilerim

Geri
Üst Alt