"Yasaklanmadi" ama tavsiye olarak 60 yas üstüne yapilsin dediklerinde 1.dozu olmustu onunla. Bundan dolayi bir kac kagit imzalamasi gerekiyordu eger 2.dozu Astra istiyorum deseydi riskler ve tavsiyeler hakkinda yeterli bilgiye sahip olduguna dair. Simdi 60 yas alti yine Astra ve Johnson yaptirabiliyor
çocuklara da mı yasaklanmadı almanya değil de başka bir devlet de olabilir ya yasaklandı diye hatrlıyorum sanki

@Melih Peker @Hekim Aslan hocalarım 3. Dozu oldunuz mu? Bir de sinovac sonrası biontech yaptırsak bir problem olur mu ?
Bismillah daha yeni tanımlandı renktaşım poliklinikteyim belki bugün sonu veya yarın yaptırabilirim. Sinovac sonrası biontech'ın bir problemi olmaz renktaşım. Ancak genel kuraldır aşının etkisini arttırmak için hatırlatma dozları aynı aşı türüyle olur, biontech veya sinovac sonrası diğer aşıyı yapmak sadece başka bir yoldan yine bağışıklanmak demek.

Bismillah daha yeni tanımlandı renktaşım poliklinikteyim belki bugün sonu veya yarın yaptırabilirim. Sinovac sonrası biontech'ın bir problemi olmaz renktaşım. Ancak genel kuraldır aşının etkisini arttırmak için hatırlatma dozları aynı aşı türüyle olur, biontech veya sinovac sonrası diğer aşıyı yapmak sadece başka bir yoldan yine bağışıklanmak demek.
Bütün uygulamalar 6-8 haftayken neden 4 e düştü? Bilimsel bir sebebi var mı

Haberim yoktu uygulamanin yeni basladigindan yanımda çalışan arkadaş 3. Dozları vurdurmayacak miyiz deyince ben de zamanı geçti sandım 😆

Bütün uygulamalar 6-8 haftayken neden 4 e düştü? Bilimsel bir sebebi var mı
Aslında önerilen 14 veya 28 idi ancak muhtemel aşı tedariği(tahminim bu yönde) nedeniyle süreyi uzattılar. Şimdi ise aşı tedariğinde sıkıntımız yok ve toplumu ne kadar hızlı aşılarsak o kadar iyi diye düşünüyorlar.

Geri
Üst Alt