Anneme 3. doz biontech randevusu aldım, ilk dozları Sinovac olmuştu.

Sanırım ikinci dozdan 3 ay sonrasına veriyor randevuyu, yoksa sistemsel bir hata mıdır bu?

Anneme 3. doz biontech randevusu aldım, ilk dozları Sinovac olmuştu.

Sanırım ikinci dozdan 3 ay sonrasına veriyor randevuyu, yoksa sistemsel bir hata mıdır bu?
yok bu 1 hafta bolus herkese aşı yapmaya çalışacaklar , delta virüsü ile ilgili çekinceler var.Randevu alabiliyorsanız alın derim.

Bu üçüncü doz olayı nedir ilk defa burada okuyorum.

En erken tarih ikinci aşıdan 3 ay sonrası olarak gözüküyor ağabey.
bazı tutarsızlıklar var bakayım bizim evdeki 50 yaş üstüne de deneyeyim akşam.

şu an sadece sağlıkçılara açmış da olabilirler..

son aşıdan sonra 3 ay geçmemişse zaten biontech koruyordur diye düşünüyorum ama artık bu kadar uzun aralık bırakmayacaklar .Eldeki aşıları da hızlı kullanmak istiyorlar maliyet yaratıyor sonuçta biontech aşılarını saklaması.

öte yandan delta varyantına karşı hazır olmak gerek , biontech sayısını artırmak lazım bir an önce

son aşıdan sonra 3 ay geçmemişse zaten biontech koruyordur diye düşünüyorum ama artık bu kadar uzun aralık bırakmayacaklar .Eldeki aşıları da hızlı kullanmak istiyorlar maliyet yaratıyor sonuçta biontech aşılarını saklaması.

öte yandan delta varyantına karşı hazır olmak gerek , biontech sayısını artırmak lazım bir an önce
Annem Sinovac olmuştu abi, ondan Biontech aldım da işte 27 Nisanda olmuş ikinci aşıyı, öyle olunca 26 Temmuza veriyor en erken.

3ncu doz mu? 3ncu doz'un etkinlik araştırmalari gozumden kaçmış belliki. Delta varyasyonu sebebiyle aşıyı öne almayi anlarim ama 3ncu doz'u bende ilk defa duyuyorum

3ncu doz mu? 3ncu doz'un etkinlik araştırmalari gozumden kaçmış belliki. Delta varyasyonu sebebiyle aşıyı öne almayi anlarim ama 3ncu doz'u bende ilk defa duyuyorum
2 bionteche 3. biontechi yapmıyorlar anladığım kadarıyla.

2 Sinovac olana 3. biontechi yapıyorlar.

Varyantlara karşı etkili diye.

3.Dozumuzu bionteche aldım vurduralım bakalım

50 yaş üstüne de açmışlar Melih bey şuanda birçok hastama randevu verdim. Yalnız süre noktasında resmi yazıyı bekliyorum tahminim 1 veya 3 ay ara bırakılması.

50 yaş üstüne de açmışlar Melih bey şuanda birçok hastama randevu verdim. Yalnız süre noktasında resmi yazıyı bekliyorum tahminim 1 veya 3 ay ara bırakılması.
aşı hızımız sonunda tatminkar düzeye ulaştı umarım biontech oranını hızla artırırız.
burda çok değinmek istemiyorum ama biontech'in sinovac'a göre ciddi yan etki yapma potansiyeli halen daha fazla.myokardit yapıyor mesela ama %85'i evine gitmiş kötü geçirmemiş hastaların.yakalanan kişi sayısı da milyonlarca insan içerisinde 250..o açıdan ben yine de biontech öneriyorum sırf varyantlara karşı daha koruyucu olduğu için.

Abi benim biraz çekincem var 2 doz sino üstüne biontechle ilgili ama ona rağmen aldık randevumu, araştıramadım da bir sıkıntı olmaz değil mi 😅

Geri
Üst Alt