- 21 Ocak 2010
- 72.817
- 51.242
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
galiba öyle başlayacaklar o arayı kapatıp sonra 3.doz topluma geçeceğiz.Ben de öyle anladım.2 bionteche 3. biontechi yapmıyorlar anladığım kadarıyla.
2 Sinovac olana 3. biontechi yapıyorlar.
Varyantlara karşı etkili diye.
Anne yaş dolayısıyla mı aldı?Anneme 3. doz biontech randevusu aldım, ilk dozları Sinovac olmuştu.
Sanırım ikinci dozdan 3 ay sonrasına veriyor randevuyu, yoksa sistemsel bir hata mıdır bu?
İngiltere'de vaka sayıları artmaya başlamış
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen 50+Anne yaş dolayısıyla mı aldı?
Hint varyantı falan deniliyor twitterda falan yazmışlar ama bilmiyorum tam olarak neyden kaynaklı bizde full açıyoruz her yeri bitmiyor bu hastalık
ben biontech olacağım bundan sonra biontech ile devam ederim sinovac'ın yeni mutantlarda etkinliği soru işareti..
hatta açılmış alıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 128660
!!!!İkinci doz için randevu almak isteyen arkadaşa Sinovac çıkmadı. İlk dozu Biontech'ti. Size nasıl Sinovac çıkmış? İlk dozunuz neydi?
Dozlar cift halinde uygulandigi icin ilk doz sinovac olunca ikinci doz da sinovac oluyor, biontech icin de boyle. Doktor Bey ilk iki dozunu sinovac olmus bu ucuncu dozu oldugu icin secim yapabiliyor.İkinci doz için randevu almak isteyen arkadaşa Sinovac çıkmadı. İlk dozu Biontech'ti. Size nasıl Sinovac çıkmış? İlk dozunuz neydi?
Neyi anlamaya çalışıyorsun her şey gayet açıkNe diyorsun ya; anlamaya çalışıyorum. Durumu açıkça yazdım adam Sinovac istiyordu ikinci dozu!
Neyi anlamaya çalışıyorsun her şey gayet açık
Dozlar cift halinde uygulandigi icin ilk doz sinovac olunca ikinci doz da sinovac oluyor, biontech icin de boyle. Doktor Bey ilk iki dozunu sinovac olmus bu ucuncu dozu oldugu icin secim yapabiliyor.
Dünden beri konu içinde bunu konuşuyoruz, zahmet edip okumaman zaten konuda yazanlara saygısızlık, Malpay'ın açıklaması da kendi mallığı olmuş.Adam gayet güzel açıklamış. Üçüncü dozda yeni bir aşı seçebiliyormuşuz. Bilmiyordum. Bunu öğrenmeye çalışıyordum!!
Açıklama için teşekkürler Alpay Y. Asar.
Adam gayet güzel açıklamış. Üçüncü dozda yeni bir aşı seçebiliyormuşuz. Bilmiyordum. Bunu öğrenmeye çalışıyordum!!
Açıklama için teşekkürler Alpay Y. Asar.
Biontech in normal yan etkileri dışında hiç bir sıkıntı olmaz hocam rahat ol.Abi benim biraz çekincem var 2 doz sino üstüne biontechle ilgili ama ona rağmen aldık randevumu, araştıramadım da bir sıkıntı olmaz değil mi![]()
Dünden beri konu içinde bunu konuşuyoruz, zahmet edip okumaman zaten konuda yazanlara saygısızlık, Malpay'ın açıklaması da kendi mallığı olmuş.
Söylediğimde yanlış/yalan bir ifade yok ama bu ofansif tavrın yine de şaşırtıcı değil.Ya bi git Keramettin Tanrıverdi açmak istemiyorum ağzımı.