Aşı olanlar hafif atlatıyor hastalığı kapmanızı engellemiyor denmesine rağmen neden felaket tellallığı yapıyorsunuz aga garip harbiden:red: Artacak vakalar evet çaresi yok bunun.

Kisitlamalar kalkinca haliyle vaka sayilari artacaktir. Cok dogru. Daha (tam) aşı olmayan cok insan mevcut.

Ölüm sayıları suan düşük seyrediyor burada. Turkiyeyi bilmiyorum. Ki zaten aşı temelde ölümü önlemek/azaltmak için piyasada mevcut. Ölüm sayilarini takip etmek lazim onumuzdeki donem.

48 binde 60 ölüm baya az. İsrailde de 720 vakada sadece 1 ölüm var. Bence bakılması gereken vaka değil ölüm sayısı.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

48 binde 60 ölüm baya az. İsrailde de 720 vakada sadece 1 ölüm var. Bence bakılması gereken vaka değil ölüm sayısı.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bence de

fransa 3k vaka 16 ölüm

ispanya 27k vaka 41 ölüm

almanya 1.3k vaka 32 ölüm

rusya 25k vala 791 ölüm açıklamış :red: rusyanın aşısı vitamin aşısı heralde ya da aşı vurulmuyorlar

10 kişiden 7'sinde maske yok benim yaşadığım yerde. (İskenderun)
Bu gidişle tekrar kapanmamız çok sürmeyecek gibi.
Ben de maalesef birçok yerde maskeyi indirmek zorunda kaldım bu arada. Gündüz maske takınca resmen nefes alamıyorsun.

simdilik cogu insan su deltayi kucumsuyor gibi inan danimarkada farkli degil
Mesajı editledim. Yukarda da söylediğim gibi, ben de maalesef birçok yerde maskeyi indirmek zorunda kaldım bu arada. Gündüz maske takınca resmen nefes alamıyorsun. Çok kalabalık yerlerden geçince kaldırıp sonra indiriyorum maalesef.
Bence millet iyi bile dayandı. Bu saatten sonra maske olayını kimsenin şeyine takacağını sanmıyorum. Hele TR'de... Zaten millet canından bezmiş. Geberirsem de kurtulurum diyor.

Mesajı editledim. Yukarda da söylediğim gibi, ben de maalesef birçok yerde maskeyi indirmek zorunda kaldım bu arada. Gündüz maske takınca resmen nefes alamıyorsun. Çok kalabalık yerlerden geçince kaldırıp sonra indiriyorum maalesef.
Bence millet iyi bile dayandı. Bu saatten sonra maske olayını kimsenin şeyine takacağını sanmıyorum. Hele TR'de... Zaten millet canından bezmiş. Geberirsem de kurtulurum diyor.
Anlayabiliyorum valla... bende isin icinden nasil cikilacak artik hic ama hic bilmiyorum

İngiltere de her gün vaka sayısı uçmaya başladı turnuvadan önce 1-2 bin civarında vaka varken tekrardan 50 bin civarına çıktı turnuva sonrası bu gidişle günde 100 bin belki de 200 bin vaka görülecek gibi duruyor çogunluk aşılanmıştı bakalım aşı ne denli etki edecek takip etmek lazım

İngiltere de her gün vaka sayısı uçmaya başladı turnuvadan önce 1-2 bin civarında vaka varken tekrardan 50 bin civarına çıktı turnuva sonrası bu gidişle günde 100 bin belki de 200 bin vaka görülecek gibi duruyor çogunluk aşılanmıştı bakalım aşı ne denli etki edecek takip etmek lazım
Pandeminin ortasında henüz toplumun çoğusu aşılanmamışken stadyumlarda hınca hınç taraftar alan buna izin veren kişiler neyin kafasındalardı hep merak etmiştim. Sonuç ortada.

İlk dozda 24 saat süren kolda ağrı hariç hiçbir yan etki olmadı. 2. dozu vurunca farklı olacak mı, merak ediyorum açıkçası.

abd hastalık kontrol ve önleme merkezi (cdc), ülkede tamamen aşılanmış 157 milyon kişiden sadece 733 kişinin covid-19 sebebiyle vefat ettiğini açıkladı. bu da aşılanmış kişilerin ölüm oranının sadece %0,0004 olduğunu gösteriyor.

yale üniversitesi tarafından yapılan araştırmaya göre, abd'de yaygın aşılama sayesinde 279 bin kişi ölümden, 1 milyon 250 bin kişi de hastaneye yatmaktan kurtuldu.

infoları aldığım ekşi entyrisi link

AŞI OLUN

1. Doz da çok az bir kol ağrısı olmuştu o da hemşirenin aşıyı ağrıtarak sokmasından dolayı olduğunu düşünüyorum bugün de 2. Doz oldum 1 saat geçti şimdilik bir şey yok

2. kez almana vurdurduk, kişisel bir yorumum, gözlemim var paylaşmak istedim siz değerli renktaşlarımla:
Aşı olmayan toptur.

Geri
Üst Alt