- 12 Haziran 2013
- 9.919
- 6.004
- 1.843
Geçmiş olsun umarım yakın bir zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.Teşekkür ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun umarım yakın bir zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.Teşekkür ederim.
Dzzt yanlış bilgi. Mutasyon asıl aşı olmayanlarda sıklıkla gerçekleşiyor.Aynen bide aşıyı gören Virus mutansyona ugruyo diyolar ne derece dogru bilmiyom
Aşıyla bir alakası yok Onur'un da dediği gibi.Aynen bide aşıyı gören Virus mutansyona ugruyo diyolar ne derece dogru bilmiyom
Geçmiş olsun kanka.2 tane biontech oldum. Haftasonu halsizlikle, öksürük başladı. Ateş falan yoktu. Ptesi doktora gittim coldaway c falan verdi. İçime sinmedi test de oldum negatif çıktı ama hastalık azalacağına daha da arttı, her yerim dökülüyor inanılmaz halsizim. Öksürük arttı. Sürekli uyuyasım var.
Geçen hafta içi balığa gittik 3 gece üstüste mont giymeme rağmen üşüttüm onu anlamıştım ama yine de covid miyim diye tereddütteyim. Test yanlış sonuç vermiş olabilir mi? 2 aşıdan sonra covid olsam da bu kadar ağır olmam diyordum, sigara falan da kullanmadım hiç.
@Berkan Yavuz geçmiş olsun
Geçmiş olsun kanka.
Hız verelim.
Covid aşılarının reddedilmesini anlıyorum.
Ama umarım bu karşıtlık işi çocukluk cağı aşılarına yansımaz.
2002'den beri Avrupa'da ilk vaka.
Covid geçirdim, 2 doz biontech aşılıyım ve 40 bin antikorum var lakin işte tam da bu yüzden maske - mesafe konusunda hala daha azami özeni göstermeye çalışıyorum doktorum. Amma velakin dışarıda gördüğüm kadarı ile bu devlet bu millet pandemiyi kafada çoktan bitirmiş. Sonumuz hayır olsun.Virus ne kadar çok çoğalırsa, mutasyon o kadar fazla olur. Aşı olanlarda virüs'ün vücutta kalma süresi kısaldığı için mutasyon sayısı azalır. Ancak aşı gibi ilaçları gören ve tanıyan virüs ve benzeri canlılar onlara karşı direçli mutasyona uğrayabilir. Yani Aşılıda yeni oluşan mutasyon daha tehlikeli olur diyebiliriz.(Ama oluşma oranı çok düşüktür.)
Yalan söylemeye kim lütfen AVM/Banka vs. girişlerinde HES kodu sorgulaması yapıyorlar.Aşı-vaka sayısı karşılaştırması yapanlar sokağa çıkmıyor mu acaba? Şuan en ufak önlem kırıntısı yok. Bırakın AVM'leri falan kahvehaneler, çay ocakları, düğünler vb yerlerde ne maske ne mesafe var. Hastaneye gidiyorum doktor ve hemşireler de bile maske takmayanlar var. C-19'dan vefat eden kişinin evine taziye düzenlenen bir ülkedeyiz ki valla bazen öyle şeyler görüp duyuyoruz ki trollere hak veriyorum.

Uyuz dediğin gibi acayip fazla.Ortadogu bok cukurunun getirdigi hastalıklar hep bunlar avrupada uyuz vakasında bile büyük artış var sıgınmacılarla geldi