Her işte kolayciliga kaçıyoruz basın ağrıdi parol boğazın ağrıdı klamoks hafif ateşin çıktı nurofen herşeyi ilaçla çözmeye çalışıyoruz artık ilaçlar da etki etmiyor bağışıklık kazandı virüs ve bakteriler..Vücudumuzun ne kadar muhteşem olduğunun hala farkında değiliz halbuki düzgün bir beslenme ile bir cok hastalığı sorunsuz atlatabiliyorsun..
Aşı karşıtı olarak algılamayın 3 doz aşı oldum ama şunu iddia ediyorum genetik olarak büyük bir yatkınlığın yoksa düzgün beslenme doğal takviyelerle korona bile rahat atlatılır.. Tabi bunların uygulanması zor geldiği için en kolay yol olarak ilaçlar tercih ediliyor.. Alternatif tıbbın önümüzdeki 50 sene inanılmaz ilerleyeceğini düşünüyorum ..Eşim fibromiyalji hastası olduğu için yaklaşık 2-3 yıldır beslenmesine falan çok dikkat ediyor beyaz unu şekeri abur cubur komple çıkardı hayatından doğru dürüst ilaç kullanmıyor aşı da olmadı bakıyorum bir sıkıntısı yok grip de olsa bir şekilde problem yaşamadan atlatıyor sadece beslenmeyle bir çok rahatsızlığından kurtuldu ..
Büyük bir problem yaşayınca elbette modern tıbbın tüm imkanlarından faydalanacaksin ama önce vücudumuzu tanıyıp gereken değeri vermek gerekiyor ..