Uyuz dediğin gibi acayip fazla.
Bana bile uğradı meret , örnek aldığım servis hastasında baya atipikti (lenfoma olduğu için muhtemelen) , geç farkedildi.
Tedavisi kolay da , tanı sürecinde ülkede alışık olunmadığından baya atlanıyor.
Banada bulaştı yegen ne bok yediyse bi yerden kapmış benim oglanda bi gece onlarda kalmıştı sonra bizede bulaştı öyle lanet bi şey olamaz uykumdan uyandıgımı bilirim kaşıntıdan cilt Dr demişti o zmn sıgınmacılarla bir cok arttı diye

Sanırım tüm dünyayı aşılama girişimi tarihin en büyük akıl tutulmalarından biriydi, belki de en büyük tıbbi dolandırıcılığı? Bu hareket virüsün diğer varyantlarini ortadan kaldırarak genetik çeşitliliğini tek tiplestirdi (delta) ve geriye aşının olduremedigi suşlar kaldı. şimdi delta'nin alt soyları rekombine olarak aşıya kısmen/tamamen dirençli hâle gelmiş agresif varyantlar olarak karşımıza çıkıyor. bu minvalde, Kasim'in ortalarından itibaren tüm dünyanın tekrar kapanmaya geçeceğini ve geçen yıla kıyasla çok daha ağır bir kış dönemi geçireceğimizi düşünüyorum.

Almanya Johnson &Johnson olanlara ikinci aşıyı tavsiye ediyo moderna yada biontech olun diyolar ikinciyi yeteri kadar korumuyomuş iyice boku cıktı bu işin

Bizim buradaki en büyük asi merkezi kapatildi ay basinda. Ülke genelinde günlük 200 bin doz seviyesine geriledi. Asi olma hakkina sahip olan nüfus ele alinirsa ülkenin %79'u asilandi. Benim yasadigim eyalette yogun bakimda kalan hastalarin %72si ya hic asi olmamis ya 2.dozu yaptirmamis. 19%u tamamen asilanmis. %8'inde asi durumu bilinmiyormus.

Her işte kolayciliga kaçıyoruz basın ağrıdi parol boğazın ağrıdı klamoks hafif ateşin çıktı nurofen herşeyi ilaçla çözmeye çalışıyoruz artık ilaçlar da etki etmiyor bağışıklık kazandı virüs ve bakteriler..Vücudumuzun ne kadar muhteşem olduğunun hala farkında değiliz halbuki düzgün bir beslenme ile bir cok hastalığı sorunsuz atlatabiliyorsun..
Aşı karşıtı olarak algılamayın 3 doz aşı oldum ama şunu iddia ediyorum genetik olarak büyük bir yatkınlığın yoksa düzgün beslenme doğal takviyelerle korona bile rahat atlatılır.. Tabi bunların uygulanması zor geldiği için en kolay yol olarak ilaçlar tercih ediliyor.. Alternatif tıbbın önümüzdeki 50 sene inanılmaz ilerleyeceğini düşünüyorum ..Eşim fibromiyalji hastası olduğu için yaklaşık 2-3 yıldır beslenmesine falan çok dikkat ediyor beyaz unu şekeri abur cubur komple çıkardı hayatından doğru dürüst ilaç kullanmıyor aşı da olmadı bakıyorum bir sıkıntısı yok grip de olsa bir şekilde problem yaşamadan atlatıyor sadece beslenmeyle bir çok rahatsızlığından kurtuldu ..
Büyük bir problem yaşayınca elbette modern tıbbın tüm imkanlarından faydalanacaksin ama önce vücudumuzu tanıyıp gereken değeri vermek gerekiyor ..

Bir de ''ooo bir de 3. doz 4. doz mu çıktı be ne ya''cılar var. Çok merak ediyorum Covid'in ilacı ya da tedavisi çıktı da benim mi haberim yok? Bir bilinmeze karşı bilim savaşıyor ama görüldüğü üzere bilim yanılmasa da bilim adamları yanılabiliyor. Yani aşının etkisi gerek mutasyonlar gerek bizim bilmediğimiz başka nedenler yüzünden azalabiliyor. Her şey bok atmaktansa gerekirse 3. hatta 10. doz çıksa olup çözümün bir parçası olmak daha kolay değil mi? Aşının içeriğiyle ilgili ahkam kesenler daha komik. Yahu bırak yediğin içtiğin zıkkımları acaba içtiğin öksürük şurubunda ne var biliyor musun da büyük laflar edip insanların kanına giriyorsun?! Yok 3 bacak 4 kol çıkacak, kısır edecek vs.

Hadi her şeyi geçtim. Senin teklifin nedir pandemiyle mücadele için? Kim kime dum duma işe yaramıyor görüldüğü üzere. Ölen ölsün kalan sağlar bizimdir mi diyeceksin? Sağlık sistemi çöktüğünde hastane bahçesinde -ki yoğun bakımlarda yer olmaz- ana, baba, eş vs bir sevdiğini sedye üzerinde ''nefes alamıyorum'' diye bağırdığını düşün öyle karar ver.

Her işte kolayciliga kaçıyoruz basın ağrıdi parol boğazın ağrıdı klamoks hafif ateşin çıktı nurofen herşeyi ilaçla çözmeye çalışıyoruz artık ilaçlar da etki etmiyor bağışıklık kazandı virüs ve bakteriler..Vücudumuzun ne kadar muhteşem olduğunun hala farkında değiliz halbuki düzgün bir beslenme ile bir cok hastalığı sorunsuz atlatabiliyorsun..
Aşı karşıtı olarak algılamayın 3 doz aşı oldum ama şunu iddia ediyorum genetik olarak büyük bir yatkınlığın yoksa düzgün beslenme doğal takviyelerle korona bile rahat atlatılır.. Tabi bunların uygulanması zor geldiği için en kolay yol olarak ilaçlar tercih ediliyor.. Alternatif tıbbın önümüzdeki 50 sene inanılmaz ilerleyeceğini düşünüyorum ..Eşim fibromiyalji hastası olduğu için yaklaşık 2-3 yıldır beslenmesine falan çok dikkat ediyor beyaz unu şekeri abur cubur komple çıkardı hayatından doğru dürüst ilaç kullanmıyor aşı da olmadı bakıyorum bir sıkıntısı yok grip de olsa bir şekilde problem yaşamadan atlatıyor sadece beslenmeyle bir çok rahatsızlığından kurtuldu ..
Büyük bir problem yaşayınca elbette modern tıbbın tüm imkanlarından faydalanacaksin ama önce vücudumuzu tanıyıp gereken değeri vermek gerekiyor ..

Annemin halası verem hastaligi sebebiyle cigerlerinden kronik rahatsizdi. 2 sefer aşı oldugu halde dun Turkiyede izindeyken vefat etti bu illet sebebiyle. Kocası şuan yogun bakımda yatmakta ve durumu kritik diyorlar. Ailemin yarısı Turkiyeye taziyeye gitmeye hazırlanıyor. Ama ben ise bizimkileri uyariyorum gitmeyin diye. Cenaze namazinin olup olmayacagi mechul. Nasil bir duruma dustuk ki ailemizin yaninda bile olamiyoruz

bugün burada eski bir arkadas evleniyor

bizim eve hem davetiye getirdi, hem bana instadan özel olarak yazdi, dügüne gel diye

ben de cevap olarak ins kardesim dedim

dügün salonu bizim evin karsisinda, yürüyerek cok rahat gidebilirim mesela ama bu salgin varken para verseler gitmem abi

neymis bu dügün meraki yav bir günlük eglence icin onlarca insanin sagligini riske atiyorlar

hükümetin buna artik bir dur demesi gerekiyor, yoksa kista yine tam kapanma olur

SM-G965F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geçen sene bugünlerde sıfır aşı vardı ama bu kadar vaka ölü sayısı yoktu.

Sıkıntı aşı filan değil yoğun bakıma alındıktan sonraki kullanılan ilaçlar sıkıntı. Bir kaç tanıdığım hastalarını hastaneden çıkarıp eve aldı ve ilaçları kestiler. Ortam çok bozuk halde. İnsanları denek olarak kullanılıyorsa da kimse sasmasin

Geri
Üst Alt