avusturya komple kapatmis yine her yeri

asi olanlar bile disariya cikamayacakmis

lan o zaman niye asi oluyorum ben yine de eve hapsolacaksam
almanyayada gelecek hic merak etme. bugün yapilan protestolar, devletin verdigi kararlara karsi, yürüdüler cünkü özgürlük icin, dün verilen karar tam bir diktatörlük örnegidir.

Burada 8den sonra dükkanlar mecburen kapanmalı ama en az yarısı açık. Mcdonalds starbucks falan bile.

Hala aşı olmamakta kararlı mısın? @Oğuzhan Aşı Ol

13496095-640x480.jpg
buda avusturya hatta gecende 2 tane türk degerlendirdi 😂

ulan ne skandal ülkeyiz HAHAHA

Bir tanıdığım var. Bahsettigin gibi aşı olmak istemiyor ama korona pasaportu alabilmek icin aktif sekilde korona bulassin ve atlatayim diye arayışta. Beynine soxam diyip çocuğu engelledim

Koronavirus satan internet siteleri mevcut. Yalnis duymadiniz. Gercekten internet uzerinden Koronavirus sipariş edebiliyorsun.
Sen çocuğuna bak bosver

Ben kendim yemek sektorunde ( febo ) calisiyorum. Bizim dukkan saat 22:00'ye kadar acik. Saat 20:00'den sonra restoran bolumunu kapatmak zorundayiz. 20:00 den sonra ya drive-thru'dan veya gel-al seklinde calisabiliyoruz. Yani 20:00 de kapatmak zorunda degiliz.

Ben içerde yiyenlerden bahsediyorum. Restoranlar 8den sonra da açıktı ve içeride millet yemek yiyordu

aşılar işe yaramasa sürekli türkiye’de hastane fotoları düşerdi hastalıktan kırılan

Almanya’da ölenlerin yüzde kaçı aşı olmayanlardan bunu gösteren bir istatistik var mı eminim vardır varsa paylaşır mısın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hocam tabiki siz daha iyi bilirsiniz ancak ben böyle bir istatistik olduğunu düşünmüyorum, olsa da vereceklerini düşünmüyorum, verseler de doğru olduğunu düşünmüyorum.

Ben anlamadım bu nasıl iş, dün akşam bizim okul ve diğer 2 okul bir mekanda yaklaşık 150 kişi olmuştur. Sıkış tıkış her yer kapalı yemek yiyip takıldılar 4-5 saat canlı müzik vs.

Medya sadece korku pompalıyor. iyiye yönelik söylenen hiçbir şey yok. Yukarda bahsettiğim olay yaşadığım yerde her mekanda hemen hemen gerçekleşti dün akşam..

Vallahi varsa dün bizim bölgenin kırılması lazım hastalıktan, yoksa böyle bir şey bu korku neden.

Bir sorum daha var hocam ben hala niye pcr testi veriyorum :D haftada 2 kez (not aşısız). Dün akşamki etkinlik hastalığı bulaştırmıyor. Ama 850 kişi içinde bir tek ben bulaştırıyorum. Yemeğe falan da gitmedim kalabalık ortamlara girmiyorum ayrıca

Almanya’da ölenlerin yüzde kaçı aşı olmayanlardan bunu gösteren bir istatistik var mı eminim vardır varsa paylaşır mısın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gecen hafta söyle rakam vardi bir eyalet icin. Saksonya: Asi orani 58% civari.

Iki kere asi olanlarin Corona insidansi: 62
Asi olmayanlarin insidansi: 1718

1,5 hafta önce tüm Almanya icin birde bunu buldum. Ölü sayisi 1288. Burdan 529 kisi 2 kere asi olmus.

Hastaligi agir gecirip yogun bakimilik olanlarin oranida var. 18-59 yas arasi olanlarin orani 13% mis. Diger 87% asisiz olan kisilermis.

60 yas üstülerde o asili yogun bakimlik olanlarin orani 38% mis.

+60 vatandaslarin 87,6% asi olmus simdiye kadar. 18-59 yasindakilerde asi orani 75% mis.

Ben Janssen aşısı olmuştum. Booster için işverenimden davetiye geldi. Cumartesi Alman'a vurduracagiz.

Dipnot: burada bilerek saglik calisanlarina aşılar cumartesi günü vuruluyor ki olası yan etkiler pazar günü görülsün ve pazartesi yine iş başı yapilabilsin

Pompalayın bakalım korkuyu millete.

Oto sanayilere bir gidin bakalım 1 allahın kulu maske takıyorsa ben adımı değiştiririm. Sanayideki elemanların kırılması lazımdı.

Bu sadece bir örnek...
Bursa'da Tomurcuk Oto'nun ustası Nurettin Usta -ki benim de ustamdı bir ara- vefat etti. Bu sadece bir örnek.

Geri
Üst Alt