Peder cok korkuyor koronadan ve bu ucuncu doz olayi daha ortalikta yokken Turkiyede tatildeyken kendi adına üçüncü dozu aldı. Malum Turkiyede daha aşı olduğu gorunmedigi icin hiç sıkıntı olmadi ve kolayca aşı oldu.

Ama durum şimdi şöyle ki: Turkiyede olunan aşı tabi burda bilinmiyor ve Hollandada babamı üçüncü doz icin davet ettiler. Babam da ciddi ciddi bu dozu almayi düşünüyor. Yani dördüncü olacak. Suan sadece 3 aylik bir surenin gecmesini bekliyor.
Babanıza bol antikor dilerim İbrahim bey keşke her vatandaş böyle duyarlı olsa

Peder cok korkuyor koronadan ve bu ucuncu doz olayi daha ortalikta yokken Turkiyede tatildeyken kendi adına üçüncü dozu aldı. Malum Turkiyede daha aşı olduğu gorunmedigi icin hiç sıkıntı olmadi ve kolayca aşı oldu.

Ama durum şimdi şöyle ki: Turkiyede olunan aşı tabi burda bilinmiyor ve Hollandada babamı üçüncü doz icin davet ettiler. Babam da ciddi ciddi bu dozu almayi düşünüyor. Yani dördüncü olacak. Suan sadece 3 aylik bir surenin gecmesini bekliyor.

doğru yapmış tebrik eder sıhhat dileriz.

Aşıdan sonra yüksek tansiyon olanlar varmış benim iş arkadaşımın annesindede aynı sorun olmuş tansiyon filan yoktu aşıdan sonra yüksek tansiyon Problemi başladı diyo ne derece dogru bilmiyorum

Asinin kalp sorunlariyla bir iliskisi oldugu gun gibi ortada

☆☆☆☆

Linke tıklayıp bütün zinciri okuyun, çok enteresan. Salgın başladığından bu yana aşıların çıkmasından sonraki en önemli gelişme bence. İsrail salgını en ciddiye alan ülkelerden biri hatta belkide Çin'den sonra en ciddiye alan ülke. Gerçekten de salgının son aşamasına girmiş olabiliriz.

Tabi bu yine dünden bugüne olacak iş değil, aşılarımızı olup dikkat edeceğiz yine ama ciddi ciddi tünelin sonunda ışık görünmeye başladı gibi.

Son düzenleme:
Yok 4. aşı yok 5. aşı yok omicron aşısı nereye kadar böyle devam edecekse, ben hiç aşı olmadım iyi ki olmamışım diyorum. Zorunlu olmadığı sürece de olmam. Bu zamana kadar kendime dikkat ettim, kalabalık yerlerden uzak durdum, maskeme dezenfektanıma dikkat ettim. Beslenmeme sporuma dikkat ettim. Hiç corona kapmadım da en ufak belirti şüphe bile göstermedim.

Bazıları hatta çoğu kişi aşının virüse karşı koruyacağını, bulaştırmayacağını düşünüyor ama Avrupa'da görüyoruz vaka sayıları rekor kırıyor her geçen gün. Yani aşı bir halta yaramıyor.

Subat'ta 6 ay oluyor benim ikinci asiyi vurulmam. Subat'a kadar beklesem mi yoksa simdiden mi vurdursam mi kararsiz kaldim.

Gecen bir yerde okumustum Almanya'da asi stoklarinda sorun cikabilirmis önümüzdeki zamanlarda diye. Ne kadar dogru tartisilir tabi.

Arkadaslar malesef asi olmayanlar kazandi

Asi olanlar kalp sorunlari yasarken olmayanlar omicron adli dogal asiyla antikorlarini uretiyor

Gecmis olsun

☆☆☆☆

Geri
Üst Alt