Ben ilk zamanlar nasılsam hala aynıyım , ailemede aynı dikkati göstermeye devam etmelerini her seferinde söylüyorum.

şaka değil 2.5 senedir evdeyim . alış veriş - aşı ve park/sahil de yürüyüş hariç evden çıkmıyorum. (Kuduracam yakında zaten ayrı)

çalıştığım ofis tam bu meret dünyaya yayımadan 1.5 - 2 ay önce kapandı - bende çalışma süresince izin kullanmadım hiç ufak kadrodan dolayı öyle gerekti. biraz kafa dinleyeyim rahat edeyim dedim , 2.5 sene oldu.

Senin beğendiğin hatuna göz mü koydu da kinlendin renkdaş herife
Biz aynı yerde büyümüşüz. Bu biraz tehlikeli heriflerin olduğu semtteymiş.

Bi bebe vardı bana bıçak çekmişti yıllar önce. Muhtemelen o Oğuzhan idi. Taşlar yerine oturduğundan beri kinliyim kendisine. Bursaya gittiğim ilk fırsatta sağ lobuna saplıycam.

Omicron geçirmişim haberim yok bu nasıl bişey abi bu kadar vaka çıkması normal yani demek

Çocuğun öğretmeni, evdeki bakıcı, muhtemelen bizim çocuklar Covid pozitif
Hanımda bu süreçte iki hafta önce geçirmiş olabilir testleri negatif gelmişti ama

Hanımın iş yerinden her hafta birisi pozitif çıkıyor zaten. Yakın aile dostumuz ve hanımın teyzesi de pozitif ardından oğlu da pozitif geldi.

İstanbul şu an doğal bağışıklık yolunda ilerliyor kovid olmayan kalmayacak gibi

Çocuğun öğretmeni, evdeki bakıcı, muhtemelen bizim çocuklar Covid pozitif
Hanımda bu süreçte iki hafta önce geçirmiş olabilir testleri negatif gelmişti ama

Hanımın iş yerinden her hafta birisi pozitif çıkıyor zaten. Yakın aile dostumuz ve hanımın teyzesi de pozitif ardından oğlu da pozitif geldi.

İstanbul şu an doğal bağışıklık yolunda ilerliyor kovid olmayan kalmayacak gibi
Çok saçma bişeymiş bu omicron ya. 3 hafta önce de halamlar olmuştu, evde sadece halam pozitif çıktı çocuklarla enişte negatifti, belki de onlar önden geçirdi haberleri yok

Geri
Üst Alt