Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.848
- 102.035
- 5.238
Geçmiş olsun adaş! Çabuk iyileş daha transfer yapacağızFena değilim 1-2 gün biraz yordu da şu an daha iyiyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun adaş! Çabuk iyileş daha transfer yapacağızFena değilim 1-2 gün biraz yordu da şu an daha iyiyim
An itibari ile sonunda pozitif çıkmış bulunmaktayım.
Çok geçmiş olsun Emrah ağabeyAn itibari ile sonunda pozitif çıkmış bulunmaktayım.
Fena değilim 1-2 gün biraz yordu da şu an daha iyiyim
Çok geçmiş olsun ya ben görmedim bu mesajını. Şu an nasılsın?Fena değilim 1-2 gün biraz yordu da şu an daha iyiyim
ülke beni güldürüyor yav...
fransada dün 464 BİN vaka açıklanıyor GÜNLÜK.
bizde 64 bin...çünkü bizde "haddi goççum turp gibisin devam goççum benim" şekliyle test yapılmıyor.
Aynen aşı maşı olcak iş degil artık cevremde korona gecirmeyen kalmadı cogunun test yapmasa korona oldugundan bile haberi yok almanyada bile artık ciddi ciddi aşılar sorgulanmaya başladı millet bıktı hükümete büyük eleştiri var her gün sacma sapan acıklama yapıyolar halk ciddiye bile almıyoIyi yapiyorlar... Bukadar test yapmak israftan baska birsey degil.
İşte esas o yüzden test yapılması gerekiyor zaten. Pozitif olduğunu bilecek ki bağışıklığı zayıf ya da baskılanmış kişilere bulaştırmadan kendini izole etsin.Aynen aşı maşı olcak iş degil artık cevremde korona gecirmeyen kalmadı cogunun test yapmasa korona oldugundan bile haberi yok almanyada bile artık ciddi ciddi aşılar sorgulanmaya başladı millet bıktı hükümete büyük eleştiri var her gün sacma sapan acıklama yapıyolar halk ciddiye bile almıyo
O iş tamam bugün test yaptım negatifÇok geçmiş olsun ya ben görmedim bu mesajını. Şu an nasılsın?
Arkadaşımı da kötü etkilemiş ağzında falan yara olmuş3. doz biontech'i pazartesi günü oldum, bu sefer sağlam çarptı hala daha tam kendime gelebilmiş değilim. İlk iki doz da kol ağrısı + 1 gün baş ağrısı ve halsizlik olmuştu ama bu 3. yamulttu.
Geçmiş olsun.O iş tamam bugün test yaptım negatif
Teşekkürler canım :kırmızıkalp:Geçmiş olsun.
Teşekkürler canım :kırmızıkalp:
Benim de ağzımda yara çıktı da keşke o kadarla sınırlı kalsaydı yav baya bildiğin 3 gün ayağa kalkamadım. Neyse ki bu sefer büzüğüm falan ağrımadı bu da bir kazanım tabi.Arkadaşımı da kötü etkilemiş ağzında falan yara olmuş
Aynen aşı maşı olcak iş degil artık cevremde korona gecirmeyen kalmadı cogunun test yapmasa korona oldugundan bile haberi yok almanyada bile artık ciddi ciddi aşılar sorgulanmaya başladı millet bıktı artık hükümete büyük eleştiri var her gün sacma sapan acıklama yapıyolar halk ciddiye bile almıyo artık
Aynen bu Lauterbach denen gerizekalı 3 aya indirdi corona gecirenlerin Statüsünü isvicrede 12 ay bu kodugumun hastalıgı her ülkede farklımı ondan sonrada insanlar aşıya karşı şüpheyle yaklaşıyolarTirtlarin umrunda degil ki... Almanya´da allahin autistini saglik bakani yaptilar. lobici kepazenin teki. Corona kapanlarin basta 9 aylik statüsü vardi... Sonra meclis 6 aya indirdi. Sonra bu hergele herife bagli RKI internetden 6aylik statüyü, 3 aya indirdi... Omikron cok hizli yayilmasi ve belkide 10 milyonlarca insana bagisiklik saglayacak olmasi kudurttu resmen bunlari. Istiyorlar ki herkes koluna asiyi taksin. Ve bu asi da anlattiklari kadar sorunsuz degil. Ben kalp sorunu yasadim ilk dozdan sonra, ardindan ilk defa corona oldum... Genc insanlar icin gözardi edilecek gibi olmayan bir riske, insanlari zorlamaya calisiyorlar.
Asilar da artik zaten neredeyse hic korumuyor bulasmasindan. Yasadigim sehirde en yüksek asi orani ve ayni zamanda en cok corona hastasi var günlük. Hastanelerin kapasitelerinin en zorlandigi yer de bizim orasi.
Asilar elbette ki, agir gecirmemende yardimci oluyor... Ama bu corona kapmis ve iyilesen insanlar icinde gecerli. Iki grupta yeniden corona kapabilir, iki grupta bagisliktan dolayi daha hafif geciriyor zaten... Ama dogal bagisiklik saglamis insanlarin statüsünü 3 aya indiriyorlar, 3 ay sonra yeniden corona bulasabilir diye.
Ve koyun gibi bu hirsiz adilerin pesinden gidenler var...