- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
peder pozitif çıktı pek karantinayı umursamıyorum %99 ihtimalle geçirdim daha önce
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milleti bıktırdılar iyice bizim tanıdık var eşi hasta burun akıyo öksürük hapşırık kadın negatif kocasında hic bir şey yok pozitif cıktıpeder pozitif çıktı pek karantinayı umursamıyorum %99 ihtimalle geçirdim daha önce
Sağol. Eğer böyle devam ederse sorun yok.Çok geçmiş olsun, bende de sadece burun akıntısı vardı
Sağol. Evet grip gibi benim tanıdıklarımda da aynı.Gecmiş olsun cevremde herkes covid cogu grip gibi geciriyo bazıları Symptome bile göstermiyo ztn aşıların bu yeni variyantada bir etkisi yokmuş herkes gecirecek bu illeti
Önce parasını alaydın sonra siktiri cekeydin hekimcim. Daha hoş bir anı olurduAsi karsiti olan aile dostlarimizdan biri bugun benden onun icin bir hekimlik formu olusturmami istedi. Uzerinde beyefendi icin saglik sebepleri sebebiyle maske takmasi sakincali yazmaliymis. Birde para teklif etti.
Kusura bakmayin ama siktiri nasil cekecegimi bir an bilemedim
Önce parasını alaydın sonra siktiri cekeydin hekimcim. Daha hoş bir anı olurduForumdan birkaç genç kardeşimize 100 er Euro olarak gönderirdin hem
imkansızı yazmayalımForumdan birkaç genç kardeşimize 100 er Euro olarak gönderirdin hem
imkansızı yazmayalım
Diş tedavisi için PCR lazım diye teste gittim ve pozitif çıktı. 7 gün evde forum okuyacağım.![]()
Çok geçmiş olsun ikinize de. Umarım en kısa sürede atlatırsınız. @Can BÜYÜKDiş tedavisi için PCR lazım diye teste gittim ve pozitif çıktı. 7 gün evde forum okuyacağım.![]()
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.Annem pozitif çıktı ağır atlatıyor ne yazık ki.