Vay anasini yeni görüyorum sana da mi bulasti. Gecmis olsun kanka umarim hafif atlatiyorsunuzdur.

Bizim aile'ye de komple bulasti. Benim karantina yarin bitiyor insallah.

Cok şükür sorunsuz gidiyor. Tat ve koku harici bir sey yok. Sagolasın, sana da gecmis olsun knk. 2 yilimiz bosa gecti bu boktan virus yuzunden

Cok şükür sorunsuz gidiyor. Tat ve koku harici bir sey yok. Sagolasın, sana da gecmis olsun knk. 2 yilimiz bosa gecti bu boktan virus yuzunden

Iyi ya o zaman. Tat ve koku kaybi bizde kimsede yoktu, sadece öksürük ve halsizlik vardi bizimkilerde.

Gercekten ya biktik artik, iki senemiz bosa gecti de ücüncüsü de bosa gececek gibi duruyor.

renktaşlar yaklaşık bir ay önce kadar ki keike daha önce yazsaydım sevdiğim bir abim 45 yaşlarında aşı karşıtıydı kendisi corana virüsü yakalanıp malesef yoğun bakımdan çıkamadı ve rahmetli oldu.Aşı olsaydı belkide şuan hala hayatta olabilirdi.Bende 2 hafta önce hastalandım 4 aşı olmuş biri olarak ve çok şükür gayet kolay atlattım.Demem o ki aşı olun bence buarada bence tat ,koku kaybı olduğundan tesy oldum.

Geçmiş olsun kankalar dibimize kadar geldi hastalık kaçış yok gibi. Zaten bu sürecin sonunda hiç hasta olmayana direkt olarak ödül verilmeli.
Allah cümlemizin hafif atlatmasını sağlar inşallah.
Ben. Normal şekilde bile ne grip ne nezle oldum.
Allahtan şifalar diliyorum herkese

Geri
Üst Alt